25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απόρθητη άμυνα και στην Αυστρία. Η ΑΕΛ πήρε 0-0 και βλέπει πρόκριση

Απόρθητη άμυνα και στην Αυστρία. Η ΑΕΛ πήρε 0-0 και βλέπει πρόκριση

By on 27 Ιουλίου, 2017 0 1144 Views

Η ΑΕΛ ήταν εξαιρετική για ένα χρόνοι απέναντι στην Αούστρια, άντεξε στη πίεση στο δεύτερο και απέσπασε ισοπαλία 0-0. Δοκάρι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου είχε ο Αρουαμπαρένα.

Το συγκρότημα του Μπρούνο Μπάλταζαρ στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο και είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Αούστρια Βιέννης που είχε με τη σειρά της 1-2 καλές στιγμές.H Αούστρια στο β΄ημίχρονο ανέλαβε τα ηνία αλλά δεν πέτυχε το γκολ και η άμυνα της ΑΕΛ στάθκε πολύ καλά.Η πίεση των γηπεδούχων έγινε πιο έντονη μετά το 70ο λεπτό ενώ ο Πιρές έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 76΄ όταν από κοντά έστειλε τη μπάλα έξω. Τρία λεπτά αργότερα σε φάση διαρκείας ο Γκρούντγολντ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με την λευκή ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Μπαλταζάρ απέσπασε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Κίτρινες: Βέστερμαν/Μιτρέα, Φιντέλις, Λαφράνς, Αβραάμ.
Διαιτητής: Άντι Μουνούκα.
Βοηθοί: Τζούκα Χονκάνεν, Βιλ Κοσκινιέμι.
Αούστρια: Χατζίκιτς, Φιλίποβιτς, Φριέσεμπιτζερ(81΄ Μονσαϊν), Σραντί(86΄ Πρόκοπ), Γκρανγάλντ, Σερμπέστ, Λάρσεν(61΄ Πάουλα), Βάστερμαν, Χολτζχάουσερ, Μαρτσίκο, Πιρές.

ΑΕΛ: Βοζινια, Αιροσα, Αβραάμ, Μιτρεα, Λαφράνς, Σοαρες, Αρτούρ(88΄ Σαβανέ), Φιντέλις, Σάσι, (93΄Ηλία)Μέσκα, Αρουαμπαρένα(77΄ Αλταϊρ).