18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Βάσεις πρόκρισης στοχεύει απόψε το ΑΠΟΕΛ

By on 26 Ιουλίου, 2017 0 705 Views

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις βάσεις για πρόκριση το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε τη Βιτορούλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι πρωταθλητές μας ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους στο «Central Stadium Hagi Academy», που θα φιλοξενήσει το σημερινό αγώνα (21:00).

Το ΑΠΟΕΛ στο τρίτο φετινό Ευρωπαϊκό του παιχνίδι, θα επιδιώξει μέσα στη Ρουμανία το αποτέλεσμα που θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Είμαστε ομάδα με μεγαλύτερη εμπειρία. Στην Ευρώπη όμως αυτό δεν μετράει, υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Αυτή την εμπειρία θα πρέπει να την δείξουμε στο γήπεδο.

Έχω αναφέρει στους ποδοσφαιριστές μου πως είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μάριο Μπέιν.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Paolo Valeri με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Alessandro Giallatini και Alfonso Marrazzo. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Daniele Doveri.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ουαλός Rodger Gifford και παρατηρητής αγώνα ο Βούλγαρος Pavel Kolev.

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στο Στάδιο ΓΣΠ.