25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι περιπέτεις του Σεράν Πόλο στην Αλβανία.Τον έδιωξαν για ύποπτα στημένα

Οι περιπέτεις του Σεράν Πόλο στην Αλβανία.Τον έδιωξαν για ύποπτα στημένα

By on 25 Ιουλίου, 2017 0 907 Views

Ο Σεράν Πόλο γνωστός μας από το πέρασμα του απο την ΑΕΚ ,την Ανόρθωση και την Δόξα είχε περιπέτειες την Αλβανία.Σε ισπανική σελίδα περιέγραψε την τραγική εμπειρία που έζησε στην Αλβανία και την Κουκέσι.

Συγκεκριμένα ανάφερε ο Ισπανός σε ένα φιλικό προετοιμασίας στη Βιέννη η ομάδα τους έχασε με 6-0, με οτν ίδιο ενόσω αγωνιζόταν το σκορ να ήταν 2-0. Ο Σεράν ανάφερε πως η ομάδα ταξίδεψε από την Αυστρία στη Μολδαβία, για τα παιχνίδια των προκριματικών με την Σερίφ, εκεί όπου στο αεροδρόμιο τους περίμεναν 6 καμουφλαρισμένοι αστυνομικοί οι οποίοι οδήγησαν 9 ποδοσφαιριστές στο τμήμα για καταθέσεις και έρευνες για στήσιμο αγώνα. Μάλιστα όπως ανάφερε, κατάσχεσαν και τα κινητά τους δίχως να τους τα επιστρέψουν.

Μάλιστα δεν τελείωσε μόνο εκεί η περιπέτεια του, μιας και η ομάδα του ηττήθηκε από την Σερίφ με 1-0, με τον ίδιο να υποπίπτει σε πέναλτι. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρόεδρος της ομάδας ζήτησε να του μιλήσει, ρωτώντας τον εάν πούλησε το παιχνίδι και υπόπεσε σε αυτό το πέναλτι.

Όπως λέει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να κάνει σκέψεις φυγής και μετά τον επαναληπτικό τον κάλεσε ο πρόεδρος για λύση του συμβολαίου του, κάτι που έθεσε τέλος και στην περιπέτεια του στην Αλβανία.