28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ:Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε

ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ:Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε

By on 25 Ιουλίου, 2017 0 975 Views

Για όσα αφορούν τον Εθνικό και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων μας μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο προπονητής της ομάδας της Άχνας Γιώτης Εγκωμίτης.
«Είναι η ευκαιρία για κάποιους νεαρούς να παίξουν και να φτιάξουμε ένα κράμα μεταξύ έμπειρων και νεαρών για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Το ρόστερ είναι περιορισμένο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε και την τακτική και την στρατηγική για κάθε αγώνα. Είμαστε αισιόδοξοι παρά τις ήττες στα φιλικά. Τώρα βλέπουμε κάποια πράγματα και μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν είναι αξιόλογοι και βοήθησαν πολύ την ομάδα. Έχουμε κάποιους που πέρσι δεν έπαιζαν πολύ και είναι η ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι μπορούν. Έχουμε και ακόμα 2-3 νεαρούς που θα πάρουν χρόνο και περιμένουμε να μας δώσουν λύσεις επιθετικά»

Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε 100% την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…
«Και καλά να είσαι όταν έρθει ο Ιανουάριος πάλι θέλεις να ενισχυθείς. Τα δεδομένα τα δικά μας, μας υποχρεώνουν να το κάνουμε και θέλουμε να είμαστε ζωντανοί μέχρι τον Ιανουάριο».

Έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ;
«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το ρόστερ, υπάρχουν κάποιες σκέψεις και περιμένουμε».
Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας…
«Όλοι μπαίνουν πλέον στα δύσκολα. Αρχίζοντας από το ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετωπίσει μια νέα ομάδα στην οποία γίνεται πολύ καλή δουλειά. Πήρε και το πρωτάθλημα της χώρας της αλλά έχω εμπιστοσύνη στο ΑΠΟΕΛ, είναι πιο έμπειρη ομάδα, δεν ξεκίνησε καλά αλλά θα δουλέψουν για να είναι πιο έτοιμη η ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια. Έχει πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές το ΑΠΟΕΛ αλλά ο αντίπαλος έχει τον ενθουσιασμό από τους νεαρούς της ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Έχω εμπιστοσύνη και στις ομάδες μας στο Γιουρόπα Λιγκ, έκαναν καλές μεταγραφές και βελτιώθηκαν σε σχέση με πέρσι. Θέλω και εύχομαι να περάσουν και οι τρεις και ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ και η ΑΕΛ».