18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Άλλο Κορκ και άλλο Ντιναμό Μίνσκ λένε στην ΑΕΚ

By on 24 Ιουλίου, 2017 0 865 Views

Είδε την Ντιναμό Μίνσκ ο Ηλίας Χαραλάμπους στον επαναληπτικό με την Ραμποτνίσκι. Είναι εντελώς διαφορετική ομάδα με την Κορκ Σίτι. Είναι διαφορετική σχολή. Έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς έχουμε την αισιοδοξία ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο» Άυτό τόνισε στις αρχικές δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ , Κυριάκος Δημητρίου που μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας της Λάρνακας.

Για την διάθεση των εισιτηρίων:

«Εδώ και λίγη ώρα πωλούνται και Online τα εισιτήρια. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά. Έχουμε από το πρωί συνεχόμενη ροή στα γραφεία και με βάση το δείγμα, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αναμένουμε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση. Από τη στιγμή που ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, είναι μεγαλύτερη και η ανάγκη του κόσμου για στήριξη. Είναι το 3ο μας παιχνίδια με 10 ευρώ γενική είσοδος. Είναι άκρως βοηθητικός ο ρόλος του κόσμου. Τον θέλουμε στο πλευρό μας».

Για τους Κάσες, Μουρίγιο και Ακοράν:

«Ακόμη και ο ίδιος ο προπονητής μας έλεγε πως είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από το ρόστερ και τις επιλογές που έχει στη διάθεση του. Το είδαμε και στο φιλικό με τον Εθνικό. Αυξάνονται οι επιλογές, αυξάνεται και ο πονοκέφαλος για τον κ. Ιδιακέθ για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Περιμένουμε να δούμε ποιους θα επιλέξει στην αποστολή ο προπονητής μας».