26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΤΟΜΙ ΟΡ:Πρόκληση οι αγώνες με την Βιτορούλ

By on 22 Ιουλίου, 2017 0 890 Views

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας τους έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Τόμι Ορ και μιλά για το ΑΠΟΕΛ αλλά και την Εθνική του ομάδα.

«Μερικοί κριτικοί έχουν αρνητική άποψη για την απόδοσή ακόμα και όταν έχουν να πουν κάτι θετικό για εμάς. Ακόμη και αν έπαιζα ένα καλό παιχνίδι δεν ήταν αρκετό για μερικούς.Αυτό είναι πραγματικά ατυχές και επηρεάζει την κρίση ανθρώπων που δεν ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει».

«Την περασμένη σεζόν ήθελα να παίξω μετά από δύο διαταραγμένες περιόδους από τότε που αποφάσισα να φύγω από την Ουτρέχτη και όταν έφυγα από την Ίπσουιτς. Είχα κάποιους καλούς αγώνες στο Μπρισμπέιν και μερικούς λιγότερο καλούς. Δυστυχώς για μένα, όταν άρχισα να βρίσκω κάποια καλή φόρμα στη μέση της σεζόν είχα τραυματισμό και έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

«Να παίρνεις χρόνο συμμετοχής δεν είναι αρκετός, πρέπει να υπάρχει και ποιότητα στο παιχνίδι»

«Ίσως να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήταν σπουδαίο. Θα συμβεί αν παίζω καλά εδώ. Αν κοιτάξω τα επόμενα παιχνίδια των Socceroos, θα χάσω την προσοχή μου και δεν θα πετύχω το καλύτερο».

«Η Βιτορούλ είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Προπονητής είναι ο Γκεόργκε Χάτζι ο οποίος είναι Θρύλος στην Ρουμανία».

«Έχουν πολλούς νεαρούς και θα είναι μία μοναδική πρόκληση. Η ομάδα μας είναι γεμάτη από διεθνείς παίκτες και είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε την πρόκληση» κατέληξε ο Αυστραλός.