28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Το ΑΠΟΕΛ έχει ψηλώσει πολύ τον πήχη(Μόνο 250 εισιτήρια για Ρουμανία)

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Το ΑΠΟΕΛ έχει ψηλώσει πολύ τον πήχη(Μόνο 250 εισιτήρια για Ρουμανία)

By on 21 Ιουλίου, 2017 0 985 Views

Στο ΑΠΟΕΛ βλέπουν τώρα με προσοχή την αναμέτρηση με την Βιτορούλ για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα είναι ένα ενδιαφέρον ζευγάρι γιατί έχουμε μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη με πολλές παραστάσεις και μόνιμα πρωταθλήτρια απέναντι σε μια ομάδα που ιδρύθηκε πριν 10 χρόνια και με ραγδαία εξέλιξη. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά που συμμετέχει στην Ευρώπη. Έχουν το πάθος, τη δίψα και τη νεανικότητα. Αδημονούμε να παίξουμε με τους Ρουμάνους. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι που θα προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές. Τα πάντα κρίνονται μέσα στο γήπεδο» ανέφερε αρχικά στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το οικονομικό και τα έσοδα που θα προκύψουν από ενδεχόμενη πρόκριση…

«Αυτή η παράμετρος είναι πολύ σημαντική. Το αγωνιστικό κίνητρο, όμως, παίζει το σημαντικότερο ρόλο. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο δεν το σκέφτεσαι. Το ΑΠΟΕΛ έχει στο DNA του αυτά τα κίνητρα. Είναι μια ομάδα που γράφει τη δική του ιστορία. Εδώ και μια 4ετία βρισκόμαστε κάθε χρονιά σε όμιλο και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει άλλη κυπριακή ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ έχει ψηλώσει πολύ τον πήχη. Οι ποδοσφαιριστές έρχονται στο ΑΠΟΕΛ κυρίως λόγω των ευρωπαϊκών κινήτρων. Υπάρχουν διψασμένοι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα. Έχουμε και εμείς στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν».

Για τον Μιλάνοφ…

«Το πότε θα επιστρέψει, είναι κάτι που θα αξιολογείται καθημερινά. Όσοι είναι έτοιμοι θα αγωνιστούν. Αυτή είναι η πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το ΑΠΟΕΛ».

Για τους Εφραίμ, Καρλάο και Σόουζα…

«Χθες έκαναν το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Είναι στο τελευταίο στάδιο πριν την πλήρη ενσωμάτωσης τους. Είναι θέμα του ίδιου του προπονητή αν θα μπορούν να βοηθήσουν. Είναι θετικές οι ενδείξεις από τη στιγμή που έκαναν και πρόγραμμα με μπάλα».

Για τον κόσμο και τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα στη Ρουμανία…

«Θα έχουμε 250 εισιτήρια στη διάθεση μας. Ήδη έχουν εκδηλώσει πολλοί ενδιαφέρον. Θα προχωρήσουμε με την τακτική που έχει αποφασιστεί. Νομίζω δεν θα μείνουν εισιτήρια. Θα εκδώσουμε σχετική ανακοίνωση».