26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ιστορικές στιγμές για την ΑΕΛ.Φαβορί η Αούστρια αλλά θα κτυπήσει πρόκριση η ομάδα της Λεμεσού

Ιστορικές στιγμές για την ΑΕΛ.Φαβορί η Αούστρια αλλά θα κτυπήσει πρόκριση η ομάδα της Λεμεσού

By on 21 Ιουλίου, 2017 0 783 Views

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για την πρόκριση επί της Προγκρέ, για τα παιχνίδια με την Αούστρια και για την ενίσχυση.

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον κόσμο μας που έκανε έδρα μας το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και βοήθησε στο να έρθει η πρόκριση. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή και το επιτελείο του και στους ποδοσφαιριστές και στην διοίκηση και το προσωπικό» είπε αρχικά και πρόσθεσε για τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

«Είναι ιστορικό γεγονός. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη δεν έχουν κάνει ποτέ ξανά. Είμαστε ικανοποιημένοι για πολλά πράγματα. Καμιά ομάδα δεν είναι στο 100% της, χρειάζεται αρκετή δουλειά και πάνω σε αυτά δουλεύει ο προπονητής. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι και αν θυμάστε πριν το παιχνίδι είπα ότι θα χρειαστεί και υπομονή. Όταν έγινε το 1-1 ξέρεις ότι είσαι καλύτερος αλλά όταν έρθει το πράγμα έτσι σε αυτό το χρονικό σημείο όλα είναι ανοικτά»

**«Χθες το άγχος δεν ήταν στο πλευρό της Προγκρέ αλλά στην δική μας πλευρά, το φαβορί ήταν η ΑΕΛ, παίζαμε για πρώτη φορά μπροστά σε τόσο κόσμο και όλα αυτά τα πράγματα ήταν κάποιες δυσκολίες που θα βρίσκαμε και τις βρήκαμε μπροστά μας. Τέλος καλό όλα καλά και βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο»

Για την κατάσταση του Μάριου Νικολάου…
«Ο Μάριος Νικολάου θα είναι εκτός από το πρώτο παιχνίδι με την Αούστρια. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής αλλά τον χάνουμε».

Για τον Φιντέλις…
«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες επενδύσεις και δεν βλέπαμε μόνο το νεαρό της ηλικίας αλλά να μπορούν να παίξουν και στην 11αδα. Ο Φιντέλις έδειξε ότι είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μπορεί να αγωνιστεί αλλά θα χρειαστεί και αυτός δουλειά. Πέρσι έπαιξε στην πρωταθλήτρια β΄ κατηγορία της Πορτογαλίας, ανήκε στην Πόρτο και έδειξε ότι είναι πολύ καλός».

Για τον Λαφράνς ο οποίος πάλι σκόραρε…
«Ψάχναμε να δούμε πως βρέθηκε εκεί ο Λαφράνς. Ο ίδιος δεν στάθηκε πολύ στο θέμα του γκολ. Λίγη σημασία έχει ποιος βάζει τα γκολ. Ήρθε στην ομάδα πέρσι, δούλεψε πολύ, βελτιώθηκε πολύ αλλά έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο».

Για τον επόμενο αντίπαλο, την Αούστρια Βιέννης…
«Ξέρουμε ότι έχει ένα μεγάλο μπάτζετ, θα την δούμε την ερχόμενη Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της αλλά για εμάς ο στόχος είναι η πρόκριση έστω και αν δεν είμαστε το φαβορί».

**«Σαβανέ και Μπενίτεθ έμειναν εκτός λόγω προβλημάτων στην τελευταία προπόνηση. Δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμοι την ερχόμενη Πέμπτη».

Για την ενίσχυση με τον Λεόντσο…
«Είναι πάγια τακτική μας να μην σχολιάζουμε ονόματα. Λίγη υπομονή. Δεν υπάρχει για την ώρα καμιά συμφωνία γιατί αν υπήρχε θα το ανακοινώναμε. Είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί επιθετικός».