25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολη η Αμπερτήν αλλά η πρόκριση θα κριθεί στην Κύπρο

Δύσκολη η Αμπερτήν αλλά η πρόκριση θα κριθεί στην Κύπρο

By on 21 Ιουλίου, 2017 0 700 Views

Για την πρόκριση του Απόλλωνα και για τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Αμπερντίν μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λεμεσού Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Υλοποιήσαμε τον στόχο και αρχίζουμε να μαζεύουμε πληροφορίες για την Αμπερντίν»

Τι κρατάτε από το παιχνίδι στην Μολδαβία και πως περιμένετε τα παιχνίδια με την Αμπερντίν;
«Κρατάμε την καλή διαχείριση, για μεγάλο διάστημα ήμασταν πολύ καλοί αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές. Αφήνουμε τα παιχνίδια με την Ζάρια και στρέφουμε την προσοχή στην Αμπερντίν η οποία είναι έμπειρη με ευρωπαϊκό τίτλο στο ενεργητικό της και προερχόμενη από μια εξαιρετική χρονιά. Δεν είναι τυχαία ομάδα αλλά δεν αποτελεί το ανυπέρβλητο εμπόδιο. Εμείς περιμέναμε την Αμπερντίν να προκριθεί και αυτή προκρίθηκε. Θα είναι δύο δύσκολες και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Το αποτέλεσμα ου πρώτου αγώνα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες να προκριθούμε».

Το θεωρείται υπέρ σας ότι παίζεται το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας;
«Είναι θεωρητικά αυτά. Αν θυμάστε ο Απόλλωνας πήρε δύο μεγάλες προκρίσεις εκτός έδρας με Λοκομοτίβ και Νις. Υπάρχουν 180 αγωνιστικά λεπτά και εμείς θα κάνουμε το παν για να μεταφέρουμε την υπόθεση πρόκριση στην Λάρνακα»

Οι νέοι ποδοσφαιριστές εγκλιματίστηκαν πολύ νωρίς…
«Είναι σημαντικό, σχεδόν όλοι οι νέοι εγκλιματίστηκαν. Είναι λίγο πίσω ο Σίλβα Πέρες αλλά η ποιότητα του θα τον βοηθήσει τις επόμενες μέρες να χτυπήσει την πόρτα της 11αδας».

Για τον Άλεφ που έκανε ντεμπούτο…
«Ο παίκτης αυτός προερχόταν από απραξία. Κάλυψε πολύ γρήγορα το χαμένο έδαφος μέσα από ειδικό πρόγραμμα. Είναι μεγάλες οι προσδοκίες μας παρά το γεγονός ότι είναι νεαρός. Είναι θέμα ημερών να δείξει την μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία».
**«Ευχαριστούμε αυτούς που ταξίδεψαν στην Μολδαβία. Δεν ήταν ελκυστικό το ταξίδι και με τελειωμένη την πρόκριση και πάλι ήταν εκεί».

Για το γεγονός ότι ο επαναληπτικός για Απόλλωνα και ΑΕΛ θα γίνει στην Λάρνακα την ίσια μέρα…
«Είναι οδυνηρό για τους φιλάθλους των δύο ομάδων. Σκεφτείτε 15 χιλιάδες οπαδούς να μετακινούνται από την Λεμεσό. Ο κόσμος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά οι αρμόδιοι πρέπει να τα δουν αυτά, δεν αποφασίζουμε εμείς. Σίγουρα θα υπάρξει συνάντηση και με την ΑΕΛ και με την αστυνομία και με την καλή διάθεση όλων να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το θέμα ενίσχυσης;
«Είμαστε στο περίμενε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε αυτό που θέλουμε για να προχωρήσουμε».