16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

ΜΠΕΪΝ:Θα προετοιμαστούμε για δύο δυνατά παιχνίδια

By on 19 Ιουλίου, 2017 0 936 Views

Ικανοποιημένος από την πρόκριση παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Μπέιν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα…

Για την εικόνα της ομάδας που ήταν καλύτερη…

«Θέλαμε πολύ την πρόκριση. Είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά στο παιχνίδι Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά. Βρήκαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Ήμασταν καλοί για 60 λεπτά και μπορούσαμε να καθαρίσουμε πιο νωρίς την υπόθεση νίκη. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοση και ήμασταν κάπως άτσαλοι. Βελτιωνόμαστε, και προοδεύουμε ως ομάδα. Το βλέπω και στις προπονήσεις και είναι σημαντικό που τα καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, το μηδέν παθητικό από τα δύο παιχνίδια και βλέπω τον επόμενο αντίπαλο».

Για τον Ρουέδα…

«Δεν θέλω να μιλώ ιδιαίτερα για κάποιο παίκτη. Είμαι χαρούμενος που τον είδα να παίζει. Είναι ένας έμπειρος αμυντικός και γρήγορος στις καλύψεις. Έπαιξε 90 λεπτά και τα πήγε πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος για τα 60 λεπτά».

Για τη Βιτορούλ…

«Τελειώσαμε με τη Ντουντελάνζ και από αύριο θα δούμε τη Βιτορούλ. Θα προετοιμαστούμε για δύο δυνατά παιχνίδια. Είναι μια νεαρή και ποιοτική ομάδα.

Για τον Καρλάο

«Δεν μπορώ να πω κάτι. Χρειάζεται χρόνο. Θα πρέπει να δουλέψει όπως και ο Εφραίμ και ο Σόουζα. Θα δουλέψω με τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεση μου».

Για τη βελτίωση…

«Ελέγξαμε το παιχνίδι σε ένα μικρό γήπεδο και ήταν πολύ σημαντικό. Ακόμα μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο. Χάσαμε πολλές μπαλιές στο κέντρο, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Το ξέρουμε αυτό».

Για τον Μιλάνοφ και αν ήταν αναγκαστική η αλλαγή του…

«Είχε προβλήματα στο ημίχρονο και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Μπήκε ο Κωστάκης και έπαιξε ως δεξί μπακ. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε στόπερ. Θέλω οι παίκτες να μπαίνουν στο γήπεδο και να βγάζουν αυτά που θέλω».

Για τον κόσμο…

«Χαίρομαι που ήρθε πολύς κόσμος. Ξέρω τι σχέση του με την ομάδα. Είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία».