Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Καταρχήν συμφωνία με τον Πηλέα έχει η Ανόρθωση,αποκάλυψε ο Α.Παντελή

19 Ιουλίου, 2017
839 Views
0 Comments
Καταρχήν συμφωνία με τον Πηλέα έχει η Ανόρθωση,αποκάλυψε ο Α.Παντελή

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή ο οποίος αναφέρθηκε στην καταρχήν συμφωνία με τον νεαρό Κώστα Πηλέα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Eχουμε επαφές και υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Πηλέα. Μένει να οριστικοποιήσουμε την συμφωνία. Θέσαμε σαν στόχο άλλωστε να βρούμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, για να μας βοηθήσουν στο μέλλον. Τον συνοδεύουν καλές παραστάσεις και πλέον περιμένουμε να τον δούμε και στην πράξη . Ελπίζουμε και με τους άλλους νεαρούς που αποκτήσαμε ότι θα μας βοηθήσουν.

Για την ενίσχυση: Περιμένουμε απαντήσεις από ένα ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμή και απο ακραίο επιθετικό. Σήμερα ή αύριο θα έχουμε απαντήσεις.
Κβέσιτς: Είχαμε πει ότι είχαμε επιφυλάξεις για την ετοιμότητα του. Θα περιμένουμε κάποιές εξετάσεις και αναλόγως με τα αποτελέσματα θα κινηθούμε.

Αντρε Σάντος: Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να προχωρήσουμε. Έχουμε εξαντλήσει τα περιθωρια
*Έχουν αλλάξει πολλά πράγματά στην ομάδα και ο στόχος είναι η ομάδα να μονταριστεί και να είναι έτοιμη με την έναρξη της προετοιμασίας. Η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας είναι ανεβασμένη και πρέπει να συνεχίσουμε για να πείσουμε τον κόσμο για να έρθει πιο κοντά στην ομάδα

Για τα επεισοδία στο Δασάκι:
Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να αποτρέψουμε τέτοια περιστατικά.

Comments are closed.