19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γκόρντον Σίλτενλφελντ :Μου αρέσει να διεκδικώ τίτλους

Γκόρντον Σίλτενλφελντ :Μου αρέσει να διεκδικώ τίτλους

By on 18 Ιουλίου, 2017 0 799 Views

Μου αρέσει στην καριέρα μου να διεκδικώ τίτλους και αυτός είναι ο στόχος, δηλώνει ο Γκόρντον Σίλτενλφελντ για τους στόχους της Ανόρθωσης στην επερχόμενη ποδοσφαιρική περιόδου, σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Metropolis.

Για τα συναισθήματά του που θα παίξει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να ξεφύγω από την Ελλάδα, όλοι οι δρόμοι με φέρνουν πίσω. Είναι ωραίο συναίσθημα να επιστρέφεις σε μια χώρα όπου έχεις δεθεί».

Για τους στόχους του με την Ανόρθωση: «Γενικά έρχονται συνέχεια παίκτες. Οι άνθρωποί της δεν ήταν ικανοποιημένοι με την εικόνα την περσινή χρονιά. Φέτος όμως ένα καινούργιο πρότζεκτ, θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει μερικά πράγματα. Μου αρέσει στην καριέρα μου να διεκδικώ τίτλους και είναι αυτός ο στόχος. Υπάρχουν και έμπειροι και νεαροί παίκτες, με αυτό το μείγμα θα γίνει μια αξιόλογη ομάδα και θα μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα».

Για το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ανόρθωση: «Είναι ένα τεστ που θα μας δείξει που βρισκόμαστε. Είμαστε σε δύο διαφορετικά επίπεδα οι δύο ομάδες. Για τον ΠΑΟΚ θα είναι το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι ενώ για εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή. Είναι ένα καλό τεστ με τον ΠΑΟΚ γιατί θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Θα παίξουμε και άλλο ένα φιλικό στη Βουλγαρία. Ελπίζω να κερδίσουμε, θα είναι ένα σημαντικό τεστ για τις δύο ομάδες».