Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ανταλλαγή απόψεων για τα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ 2017 – 2018.

18 Ιουλίου, 2017
733 Views
0 Comments
Ανταλλαγή απόψεων για  τα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ  2017 – 2018.

Στιγμιότυπο από τη σημερινή σύσκεψη ενόψει της νέας χρονιάς.
————————————-

Με πρωτοβουλία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ ευρεία σύσκεψη στην παρουσία των Διευθυντών των Ακαδημιών, όπου συζητήθηκαν σημαντικές ενότητες που αφορούν τη διοργάνωση των Παιδικών Πρωταθλημάτων.

Οι Διευθυντές των Ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους, να μεταφέρουν δικές τους εισηγήσεις και παράλληλα να ενημερωθούν για τους σχεδιασμούς της Ομοσπονδίας.

«Κρίναμε αναγκαίο να σας προσκαλέσουμε σε μια ανοικτή συζήτηση στην ενιαία προσπάθεια της αναβάθμισης. Να σας ακούσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις με σκοπό την καλύτερη οργάνωση των Πρωταθλημάτων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου», ανέφερε στην εισαγωγική του ομιλία ο Μάριος Κωνσταντίνου, συνεργάτης του Τεχνικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Σάββα Κωνσταντίνου.

Ο Μάριος Κωνσταντίνου και με την ιδιότητα του εκπαιδευτή της Σχολής, τόνισε επίσης την αναγκαιότητα για συνεχή επιμόρφωση των προπονητών που καθοδηγούν τα παιδιά.

Ακολούθως ο Διευθυντής Πρωταθλημάτων Grassroots ΚΟΠ Χάρης Κυρίλλου παρουσίασε σημαντικά στατιστικά στοιχεία της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα, τονίζοντας τη συμμετοχή 500 ομάδων που έδωσαν την ευκαιρία σε 6,500 παιδιά να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα μέσα από τη διοργάνωση 60 Πρωταθλημάτων με χίλιους αγώνες το μήνα.

«Η Ομοσπονδία στηρίζει οικονομικά τη διοργάνωση και κάθε χρόνο καταβάλει προσπάθεια για καλύτερη οργάνωση των παιδικών της πρωταθλημάτων και με τις δικές σας εισηγήσεις ελπίζουμε να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χάρης Κυρίλλου.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των Ακαδημιών ενημερώθηκαν για τις διοργανώσεις της επόμενης περιόδου, δίνοντας ουσιαστικά προέκταση στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα ΚΟΠ.

*Η Προκήρυξη της νέας χρονιάς θα βρίσκεται στη διάθεση των ομάδων αρχές Αυγούστου.

*Τα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ θα αρχίζουν το τελευταίο δεκαήμερο Οκτωβρίου.

Comments are closed.