19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Φτάσαμε σε σημεία που δεν ελέγχονται τα επεισόδια .Έχουν υλικό για να δράσουν οι αρμόδιοι

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Φτάσαμε σε σημεία που δεν ελέγχονται τα επεισόδια .Έχουν υλικό για να δράσουν οι αρμόδιοι

By on 17 Ιουλίου, 2017 0 924 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0 για τα όσα συνέβησαν στο φιλικό με τον Εθνικό το περασμένο Σάββατο αλλά και για το παιχνίδι με την Ντουντελάντζ.

«Αυτό που κάναμε εμείς ήταν να αναφέρουμε τα γεγονότα και από κει και πέρα είναι θέμα των αρμοδίων για το τι πρέπει να γίνει. Δεν έχει να κάνει με χρώμα φανέλας αλλά είναι θέμα αντίληψης και νοοτροπίας. Οποιοσδήποτε επιθυμεί υπάρχει υλικό και πρέπει να υπάρξει και πρόθεση για να προχωρήσουμε στα περαιτέρω. Φτάσαμε σε σημεία που δεν ελέγχονται» είπε αρχικά για τα επεισόδια και πρόσθεσε:

«Μιλάμε για ένα φιλικό μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Εθνικού Άχνας στην παρουσία οικογενειών. Να δούμε τα πράγματα όπως είναι για να αντιληφθούμε την πραγματικότητα και να λύσουμε το πρόβλημα. Υπάρχουν θέματα ελέγχου, θέματα προστασίας, πρόληψης και καταστολής και αυτά δεν είναι μόνο από τα σωματεία που πρέπει να προέρχονται. Το ΑΠΟΕΛ έχει κάνει πολλά στο θέμα πρόληψη. Το δυσάρεστο είναι ότι ήρθε η τοποθέτηση από τον ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσης που μας έκανε να απορούμε γιατί πήγαν να αλλάξουν τα πράγματα. Γι’ αυτό αναγκαστήκαμε να επανέλθουμε».

Με την επίσημη Ανόρθωση είστε σε επαφή;
«Με την Ανόρθωση υπήρξε από την πρώτη στιγμή επαφή σε επίπεδο προέδρων».

Πως θα προχωρήσετε; Θα κάνετε κάποιες διεργασίες με το Υπουργείο, με την αστυνομία…
«Είναι το ΑΠΟΕΛ που πρέπει να ζητήσει πράγματα; Όταν λέμε ότι όλες οι πλευρές πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτό εννοούμε. Δεν έχω προσωπικά ενημέρωση αλλά υπάρχει υλικό. Πρέπει να διαχωρίσουμε το θέμα της κοινωνικής βίας από το ποδόσφαιρο. Όταν το καταφέρουμε θα δούμε και τον κόσμο και τι οικογένειες να επιστρέφουν στα γήπεδα. Το κυριότερο είναι να προσφέρεις αίσθημα ασφάλειας στον κόσμο».

**«Οι ποδοσφαιρικές είναι οι μοναδικές εκδηλώσεις που μαζεύουν κόσμο και σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε για να αντιμετωπίσουμε την κοινωνική βία».

Τώρα το παιχνίδι με την Ντουντελάντζ…
«Είναι το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμαστε. Είναι σημαντικό παιχνίδι8, η ομάδα προετοιμάζεται και αύριο πρωί αναχωρούμε για Λουξεμβούργο. Θα γίνει προπόνηση την Τρίτη και από κει και πέρα τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Ο προπονητής είχε και κάποια πράγματα στο τελευταίο φιλικό και ο ίδιος θα αποφασίσει ποιους ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί του».

Για τα αγωνιστικά…
«Ο Ορ προπονήθηκε κανονικά, ο Καρλάο έκανε ατομικό όπως και ο Σόουζα την προηγούμενη μέρα. Ο Εφραίμ συνεχίζει το πρόγραμμα επαναφοράς του και θα μείνει στην Κύπρο για να συνεχίσει. Σημασία δεν μπορείς να δίνεις σε αυτούς που είναι εκτός αλλά σε αυτούς που είναι εντός».

Για τον κόσμο που θα ακολουθήσει την ομάδα…
«Περιμένουμε ότι 150 φίλοι της ομάδας θα είναι στο γήπεδο. Μας ζήτησαν και εισιτήρια από το Βέλγιο όπου υπάρχει σύνδεσμος».

Για την τηλεοπτική μετάδοση…
«Η Cytavision κάνει προσπάθειες για να μεταδώσει τον αγώνα και είναι αρκετές οι πιθανότητες να γίνει η παραγωγή. Περιμένουμε τις εξελίξεις καθώς ξέρουμε πόσο σημαντικός αγώνας είναι και πόσο θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να τον παρακολουθήσει».