Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ:Aς μη τους συζητάμε…υπάρχουν τα στοιχεία και μπορούμε να τους βρούμε

17 Ιουλίου, 2017
910 Views
0 Comments
Κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ:Aς μη τους συζητάμε…υπάρχουν τα στοιχεία και μπορούμε να τους βρούμε

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0 για τα επεισόδια στο Δασάκι στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ.
«Θεωρήσαμε σωστό ώστε οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να μείνουν στην κεντρική γνωρίζοντας και τις καιρικές συνθήκες. Δεν σκεφτήκαμε καθόλου ότι θα γίνονταν αυτά τα πράγματα. Πρέπει να μας προβληματίσει και να μην αφήσουμε το πράγμα ως εδώ. Έμενε 3-4 λεπτά να ολοκληρωθεί το φιλικό και ήρθαν 20-25 τους οποίους δεν πρέπει να ονομάζουμε φιλάθλους για να τα κάνουν όλα αυτά. Κάποιοι παίζουν τους παλικαράδες. Είπα σε κάποιους ότι 200 μέτρα από εδώ είναι οι Τούρκοι και αν είναι μάγκες να πάνε εκεί. Είναι μάγκες της στιγμής. Τους κάνουμε το χατίρι αυτούς να τους συζητάμε. Πρέπει να το λήξουμε, υπάρχουν τα στοιχεία και μπορούμε να τους βρούμε. Είναι πανεύκολο να τους βρούμε, δεν ήταν πολλοί. Δεν πρέπει να πλησιάζουν καν στα γήπεδα αυτοί. Υπήρχαν οικογένειες με τα παιδιά τους και το απολαμβάναμε το παιχνίδι. Ανοίξαμε τις πόρτες γιατί ο κόσμος άρχισε να φεύγει καθώς πλησιάζαμε προς το τέλος. Υπήρχαν δυο άτομα από πλευράς αστυνομίας. Δεν ξεχώρισαν ούτε μικρά παιδιά, ούτε ηλικιωμένους, ούτε τίποτα. Δεν υπήρξε καν πρόκληση, αυτοί που το έκαναν δεν έχουν σώας τα φρένα» είπε ο κ. Φιλίππου.

Ήταν ανοικτό το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας;
«Προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με τους ανθρώπους για να δω αν δούλευε το κλειστό κύκλωμα».

Τραυματίστηκε και η γριούλα του Εθνικού Άχνας, η Κυριακού…
«Είναι μια συμπαθέστατη γριούλα η οποία ζει και αναπνέει και τον Εθνικό και το ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτά τα άτομα. Υπήρχαν και μικρά παιδιά τα οποία κάνουμε να μην έρθουν ξανά στο γήπεδο. Νιώθουν ότι γίνεται πόλεμος στο γήπεδο».

Comments are closed.