25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τριάρα ανωτερότητας περιμένει την κλήρωση ο Απόλλωνας

Με τριάρα ανωτερότητας περιμένει την κλήρωση ο Απόλλωνας

By on 13 Ιουλίου, 2017 0 970 Views

Δεν δυσκολεύτηκε ο Απόλλωνας απέννατι στην Ζάρια Μπάλτι και λογικά εξαφάλισε από τα σήμερα την πρόκριση.. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν εμφανώς ανώτερη στην «ΑΕΚ Αρένα», παρουσία πάνω από 5500 φίλων της, επικρατώντας της αντίστοιχης της Μολδαβίας με 3-0 και πλέον, περιμένει την αυριανή κλήρωση στη Νιόν για να μάθει τον αντίπαλο της στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.Μόνο αν θέλει να χάσει μπορεί να μην πάρει αυτή την πρόκριση η ομάδα της Λεμεσού αφού η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανής.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 10’ ο Σκέμπρι με πλασέ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα, ενώ στο 22’ ο Ντα Σίλβα διπλασίασε τα τέρματα των «γαλάζιων» από την άσπρη βούλα. Ο Ζοάο Πέδρο στο 28’… έγραψε το 3-0, ενώ ο Απόλλωνας θα μπορούσε να πετύχαινε περισσότερα γκολ αφού έφτιαξε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η Ζάρια είχε δοκάρι στο 23’ σε κεφαλιά του Ζαγκιναΐλοφ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο αφού η ομάδα της Λεμεσού επέλεξε μάλλον να κάνει συντήρηση δυνάμεων…

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Γιούστε, Ρομπέρζ, Πέδρο, Σαντάνα, Σακέτι, Κυριάκου, Ντα Σίλβα (86’ Στυλιανού), Ζελάγια (60’ Σίλβα), Σκέμπρι (77’ Πίττας), Μαγκλίτσα.

ΖΑΡΙΑ: Παστσένκο, Φόκσα, Σλίνκιν (54’ Τιγίρλας), Τριφόνοφ, Γκολοβατένκο, Ράτα, Γκόμες (82’ Γκούλτσεακ), Μιχάλιοφ, Οβσεανίκοφ, Σουβόροφ, Ζαγκιναΐλοφ (64’ Μπόγκιου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκολοβατένκο