26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θα πρέπει να δώσει το 100% των δυνάμεων της η ΑΕΚ απόψε

Θα πρέπει να δώσει το 100% των δυνάμεων της η ΑΕΚ απόψε

By on 13 Ιουλίου, 2017 0 853 Views

O προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιακέθ ενόψει της αποψινήςς αναμέτρησης με την Κορκ στην χθεσινή διάσκεψη τύπου τόνισε ότι η αντίπαλος της ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος ωστόσο σημείωσε ότι στόχος της ομάδας της Λάρνακα είναι να πάει μακριά στη διοτγάνωση. .

Οι τοποθετήσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη ομάδα η Κορκ, γνωρίζουμε πολλά. Κάνει πολύ καλή πορεία, τα αποτελέσματα της είναι καλά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έχει καλό τρόπο ανάπτυξης.

Έχουμε πολλούς Ισπανούς και δύο διεθνείς Σκοπιανούς. Προσπαθούμε να κρατούμε μπάλα και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Θα είναι δύσκολο, στην έδρα της η Κορκ θα είναι δύσκολο να μας αφήσει. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Γνωρίζουμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα είναι πολύ καλό για το παιχνίδι και για τους παίκτες. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πάντα είναι σημαντικό ένα γκολ εκτός έδρας σε νοκ άουτ. Νομίζω η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα είναι δύσκολο που δεν είχαμε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Όμως ποτέ δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα κάνουμε ότι χρειαστεί.

Η φιλοδοξία μας είναι να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά, όπως πέρσι. Αλλά θα πρέπει να περάσουμε αυτό τον γύρο. Η Κορκ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και ήταν από τις δυσκολότερες αντιπάλους που θα μπορούσαμε να είχαμε.

Ο Γκαρίδο έμεινε στην Κύπρο. Ο Ρούμπεν, ο Εγγλέζου, ο Ακοράν είναι τραυματίες».