26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Ο Μπερτόλιο έδωσε την λύση στο γκολ

By on 12 Ιουλίου, 2017 0 897 Views

Δεν εντυπωσίασε αλλά νικηφόρα ήταν η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές μας επικράτησαν με 1-0 της Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκε στο 71΄ με τον Φακούντο Μπερτόλιο να βρίσκει δίχτυα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.Το δοκάρι του Οαρ στο 22΄και η ευκαιρία του Μπερτόλιο στο 48΄ήταν οι άλλες δύο φάσεις στις οποίες απείλησε ουσιαστικά. Από την άλλη, η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργο παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, ταλαιπωρώντας ιδιαίτερα την άμυνα του ΑΠΟΕΛ. Είχαν μάλιστα και ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ που θα δημιουργούσε νέα δεδομένα στην υπόθεση πρόκριση.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο Λουξεμβούργο.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μερκής, Αρτυματάς, Μιλάνοφ, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο, Οαρ (60΄ Βάντερ), Ντε Καμάργκο (74΄ Ποτέ)

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ: Ζούμπερ, Μάλτζετ (46΄Γιορντάνοφ), Σνελ, Ιμπραΐμοβιτς, Μπαρμπόσα, Στολζ, Στέλβιο (84΄Πόκαρ), Πρέμπε, Γκαρός, Λοριέντε, Τούρπελ (84΄ Σινάνι)