26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το άγνωστο είναι επικίνδυνο αλλά ο Απόλλωνας είναι φαβορί.(Δύο κενές θέσεις στο ρόστερ)

Το άγνωστο είναι επικίνδυνο αλλά ο Απόλλωνας είναι φαβορί.(Δύο κενές θέσεις στο ρόστερ)

By on 11 Ιουλίου, 2017 0 990 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για τους αγώνες με την Ζάρια, την ενίσχυση και όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Για την Ζάρια:

«Το άγνωστο είναι πάντα επικίνδυνο. Πάντα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Πρέπει να πάρουμε εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας δώσει αυξημένες πιθανότητες ενόψει του επαναληπτικού αγώνα».

Για την προετοιμασία:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο όμως τα παραδείγματα και κυρίως οι εκπλήξεις στον πρώτο γύρο της φετινής διοργάνωσης μας κάνουν να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Δεν έχουμε ρυθμό αγώνων, την συνοχή, όμως σίγουρα θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε ένα ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Μακρίδης και Αγγελή θα είναι εκτός, όπως και ο Άλεφ που δεν είναι έτοιμος ακόμη., δείχνει όμως αυτό το παιδί πως έχει κάτι το ξεχωριστό και ελπίζω να δικαιώσει τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στο μυαλό μας πέραν από τη νίκη στη Ζάρια».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Ηδη έχουν φύγει 3.000 εισιτήρια και υπάρχουν δυόμιση μέρες για να εξαντληθούν τα εισιτήρια. Όλος ο κόσμος έχει αγωνία, έχει ενθουσιασμό. Τα διαρκείας είναι κοντά στα 1700, ένας ικανοποιητικός αριθμός για την εποχή, ο στόχος είναι τα 2500 διαρκείας. Ο κόσμος αισθάνεται πως η ομάδας θα είναι δυνατή και φέτος, θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση τις επόμενες μέρες».

Για την ενίσχυση:

«Έχουμε δύο κενές θέσεις στο ρόστερ. Σίγουρα η μια επιλογή θα είναι ακραίος επιθετικός. Ο κ. Αυγουστή θα κάνει την καλύτερη επιλογή, αξιολογεί μια μικρή λίστα για να βρει ένα παίκτη που ταιριάζει στη φιλοσοφία του και να είναι στα πλαίσια που μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά η ομάδα».

Για τους Ρέινολντς και Καρώ αν θα δοθούν δανεικοί:

«Είναι καθαρά θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Αυγουστή. Θεωρώ ότι θα λάβει απόφαση τις επόμενες μέρες με ποιους 24 ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουμε. Σίγουρα κάποιοι θα αποχωρήσουν, επί του παρόντος όμως δεν υπάρχει απόφαση για να δοθεί δανεικός κάποιος παίκτης».