20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΜΠΕΊΝ:Ζήτησα να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό

By on 11 Ιουλίου, 2017 0 939 Views

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν, παρέθεσε διάσκεψη τύπου για τον αυριανό (20:00) αγώνα με την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου του Champions League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τον αγώνα με την Ντουντελάνζ:

«Είναι το πρώτο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Μετά από μια καλή προετοιμασία έχουμε καλο βαθμό ετοιμότητας. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στην Ευρώπη, τους είδαμε στο φιλικό με την Σταντάρ που πήγε ο βοηθός προπονητής. Κρίμα που έχουμε κάποιους τραυματίες. Με τον Πανιώνιο είδαμε κάποια καλά πράγματα όμως και κάποια λάθη, δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Αυτό δεν επιτρέπεται στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για τον κόσμο και για το κλαμπ. Είδαμε την Ντούντελανζ, αναλύσαμε την ομάδα, τα φιλικά δεν είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να βγάλεις συμπεράσματα. Περιμένουμε διαφορετική την Ντουντελάνζ. Το να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό είναι σημαντικό σε ευρωπαϊκό αγώνα, είναι επίσης σημαντικό να πάρουμε τη νίκη. Έχω μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές μας και τους ζήτησα να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Θέλουμε αύριο να και ο κόσμος να είναι μαζί μας».

Για τις απουσίες:

«Σαν προπονητής πρέπει να πω ότι δεν σκέφτομαι αυτούς που δεν έχω στη διάθεσή μου αλλά εκείνους που έχω. Είναι ο Νικ ο Ρουέδα και ο Εφραίμ εκτός. Είναι σημαντικό να είναι έτοιμη η ομάδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα. Δεν υπάρχουν πλέον εύκολοι αγώνες στην Ευρώπη, το καλύτερο παράδειγμα είναι η Πρόγκρες που τερμάτισε 4η στο Λουξεμβούργο αλλά πήρε την πρόκριση απέναντι στην Ρέιντζερς».

Μέσα και ο Καρλάο

Στο μεταξύ, δικαίωμα να αγωνιστεί ( αν χρειαστεί στον επαναληπτικό) με την Ντουντελάνζ έχει ο Καρλάο ο οποίος δηλώθηκε τελικά στον κατάλογο. Ο Βραζιλιάνος θα είναι την Τετάρτη στην Κύπρο και πιθανόν θα βρεθεί στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει τους συμπαίκτες του και την επομένη αρχίζει προπονήσεις. Εκτός καταλόγου έμεινε ο Εφραίμ που λόγω τραυματισμού δεν θα είναι έτοιμος στους αγώνες με την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου.