19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσης Αμμοχώστου: «13 Λεβέντες άδικα νεκροί»

ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσης Αμμοχώστου: «13 Λεβέντες άδικα νεκροί»

By on 10 Ιουλίου, 2017 0 934 Views

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της «Κυρίας» ενημερώνουν για την αυριανή (11/07) δράση τους.

Αναλυτικά:
Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του για τις λεπτομέρειες της πρώτης μας επίσημης εμφάνισης για την φετινή χρονιά. Εγγραφές, εισιτήρια διαρκείας, πώληση προϊόντων θα προηγηθούν του φιλικού και της παρουσίασης. Επίσης ο Παν.Συ.Φι θα τελέσει τρισάγιο για τους 13 Λεβέντες του Μαρί όπως κάθε χρόνο άλλωστε από την μαύρη εκείνη ημέρα. 

Ξεκινώντας από το τελευταίο, το οργανωμένο μας σύνολο έχει οργανώσει για την Τετάρτη στις 18:00 εκδήλωση προς του αδικοχαμένους λεβέντες του Μαρί. Έξι χρόνια τώρα και ακόμα επιζητούμε την δικαίωση γι’ αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους εν ώρα εργασίας για λάθη άλλων. Εμείς σαν Παν.Συ.Φι. στηρίξαμε και στηρίζουμε τις οικογένειες όλων των ηρώων διαχρονικά, έτσι και τώρα. Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης όπως προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο, στο μνημείο όπου θα τελεστεί το τρισάγιο.

13 ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΔΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ – ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Μπορεί να βρέθηκαν εμπόδια, μπορεί να καθυστέρησε λίγο αλλά η πρώτη παρουσία της ομάδας ενώπιον του κόσμου είναι πλέον γεγονός. Την Τετάρτη λοιπόν στις 19:00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και στις 20:00 θα ακολουθήσει φιλικό. Έφτασε η στιγμή να “γνωριστούμε” με τους νέους και να μας θυμηθούν οι παλιοί. Ότι έγινε στην περσινή περίοδο θεωρείται παρελθόν και όλοι μαζί πλέον θα κάνουμε μια νέα αρχή. Μια αρχή που δεν θα θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν, τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου. Εκτός του αγωνιστικού χώρου καλούμαστε να συνεχίσουμε αυτήν την τρελή μας “διαδρομή”, σε πέταλα και δρόμους. Να υπενθυμίζουμε σε όλους πως δεν βρεθήκαμε εδώ από κανέναν τίτλο αλλά αντιθέτως από πορείες που δεν ήταν και οι πιο ευνοϊκές.

Θα τραγουδήσουμε ξανά για την μεγάλη μας καψούρα, θα ανταμώσουμε πλάι πλάι με όλα τα αδέλφια ανά το παγκύπριο και θα δείξουμε σε όλους πως είμαστε εδώ δυνατοί και έτοιμοι να την σηκώσουμε ψηλά. Στην κορυφή όπως της αρμόζει, όπως η Ιστορία μας το προστάζει. Θα τα βάλουμε με όλους και με όλα μέχρι να το πετύχουμε. Δεν τα παρατάμε εύκολα και αυτό καλούμαστε να το μεταδώσουμε και στους ποδοσφαιριστές. Στο φιλικό της Τετάρτης το οργανωμένο μας σύνολο θα πάρει θέση στο κέντρο της Δυτικής, λόγω βελτιωτικών έργων στην εξέδρα μας. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για όσους το προμηθευτούν από προηγουμένως.

Πριν την παρουσίαση και το φιλικό, συνεργείο του Παν.Συ.Φι θα κάνει εγγραφή μελών για όλες τις πόλεις από τις 18:00 μέχρι και την έναρξη. Επίσης για όσους το επιθυμούν θα μπορούν να πληρώσουν το διαρκείας τους και θα ειδοποιηθούν για την παραλαβή από το κλιμάκιο τους. Επίσης στην είσοδο θα πωλούνται μπρελόκ αξίας €5 προς ενίσχυση του οπαδικού μας συνόλου για μια ακόμα τρελαμένη χρονιά.

ΘΑ ‘ΡΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΚΕΦΑΛΙ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου