28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ιρλανδία

By on 10 Ιουλίου, 2017 0 797 Views

Την αποστολή για την Ιρλανδία και το πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με την Κορκ Σίτι ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Εκτός έμειναν οι Κάσες, Εγγλέζου, Ακοράν, Ορτίθ, Γκαρίδο και Ιωάννου.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι τα ξημερώματα της Τρίτης (11/07) η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Cork της Iρλανδίας, ενόψει του πρώτου αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Cork City FC, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (13/07) στις 19:45 τοπική ώρα (21:45 ώρα Κύπρου) στο «Turner’s Cross».

Το απόγευμα της Τρίτης (11/07) θα πραγματοποιηθεί κλειστή προπόνηση.

Την Τετάρτη (05/07) στις 19:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στο «Turner’s Cross». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την έναρξη της προπόνησης στις 18:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Το πρωί της Παρασκευής (14/07) η ομάδα μας θα προπονηθεί αρχικά το πρωί στο Cork και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Κύπρο τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/07).

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους:

Εύμαιος Ευθυμιάδης (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος/αρχηγός αποστολής)
Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής)
Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ)
Imanol Idiakez (Προπονητής)
Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή)
Ηλίας Χαραλάμπους (Β’ Βοηθός Προπονητή)
Nestor Orozco (Γυμναστής)
Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής)
Yordan Stoyanov (Μασέρ)
Florin Yucan (Φροντιστής)
Δρ. Κυριάκος Οικονομίδης (Γιατρός)
Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου)

Ποδοσφαιριστές (20):

Juan Pablo, Aντώνης Γιωργαλλίδης, Ιωακείμ Τούμπας, Carles Soria, Joan Truyols, David Catala, Μάριος Αντωνιάδης, Ivan Trickovski, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Daniel Mojsov, Jorge Larena, Νέστωρας Mυτίδης, Vincent Laban, Joan Τomas, Vladimir Boljevic, Ονησίφορος Ρουσιάς, Radovan Pankov, Florian Taulemesse, Hector Hevel, Tete.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην Κύπρο και θα ακολουθήσουν ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης.