25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ζέστη σαν στην κόλαση!Η αντίδραση του Σίλντενφελντ για τις καιρικές συνθήκες στην Κύπρο

Ζέστη σαν στην κόλαση!Η αντίδραση του Σίλντενφελντ για τις καιρικές συνθήκες στην Κύπρο

By on 9 Ιουλίου, 2017 0 1061 Views

Σε μέσο της πατρίδας του, μίλησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αναφέρθηκε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Κύπρο, την προπόνηση αλλά και γενικότερα τη ζωή και την Ανόρθωση.

Είναι ζέστη σαν πως και είσαι στην κόλαση! Για τρεις μέρες η θερμοκρασία ήταν 45 βαθμοί, σήμερα έπεσε στους 38. Πεθαίνουμε στην προπόνηση. Όταν βγεις έξω στον ήλιο αισθάνεσαι ότι είσαι στη φωτιά σαν να ήσουν στην Έρημο. Προπονούμαστε στις 8 το πρωί και στις εφτά το απόγευμα. Εδώ είναι ζέστη μέχρι τον Οκτώβριο και 323 μέρες το χρόνο είναι ηλιόλουστες.

Για το πώς είναι οι προπονήσεις μέσα από έτσι καιρικές συνθήκες ο Σίφο δήλωσε:

Είμαι λίγο σοκαρισμένος. Προπονούμαστε στις 8 το πρωί δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, τρέχουμε τρεις φορές από ένα χιλιόμετρο και αισθάνομαι σαν να τρέχω έξι φορές από 100 χιλιόμετρα. Είναι αρκετά κουραστικό και σου παίρνει όλη την ενέργεια, ωστόσο εδώ κουράζεσαι μόνο με την έκθεση στον ήλιο.

Για τη Λάρνακα ανάφερε πως είναι μία ωραία πόλη, τουριστική. Οδηγούν από τα αριστερά για να αναφέρει για την ομάδα μας πως είναι ένα σύλλογος που στα καλύτερα του αγωνίστηκε στο Champions League και στο Europa League. Ήταν όταν πρόεδρος ήταν ο Ανδρέας Παντελή. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχουν καλά αποτελέσμστα, ωστόσο ο Παντελή επέστρεψε και τώρα χτίζεται μία νέα ομάδα που θα επιστρέψει στις επιτυχίες.