20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Σε νέα αγωνιστική φιλοσοφία το ΑΠΟΕΛ

By on 7 Ιουλίου, 2017 0 921 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το φιλικό με την Δόξα:

«Το χθεσινό φιλικό είχε προσανατολισμό να δοθεί χρόνος συμμετοχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Γκρούμπατς, Ανδρέου και Στυλιανίδης πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στόχος είναι να κρατηθούν όλοι σε ένα επίπεδο κτισίματος ετοιμότητας. Το θέμα είναι να φορτώσουν ένα 90λεπτο στα πόδια τους οι παίκτες για να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση».

Για τα δύο τελευταία φιλικά:

«Ο κόσμος που βλέπει και οι δημοσιογράφοι, η ομάδα έχει μπει σε μια διαφορετική φιλοσοφία με ισχυρό κτίσιμο από πίσω, με παιχνίδι κατοχής με κάτω την μπάλα και με μια πιο ορθολογιστική ανάπτυξη στην επιθετική λειτουργία, χρειάζεται και χρόνο για να δεις την ομάδα να βγάζει το πλάνο που θέλει ο προπονητής. Η ομάδα κτίζεται έχοντας ένα χρονικό ορίζοντα που είναι τα παιχνίδια με την Ντούντελάνζ. Αναμένουμε λοιπόν μεγαλύτερη διάρκεια στο καλό διάστημα μέσα στα παιχνίδια. Αυτό είναι που χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Ντουντελάνζ».

Για την πρόκριση της Πρόγκρες και γενικά ότι δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα:

«Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στους δυνατούς των πλέι οφ τα τελευταία δύο χρόνια ακριβώς γιατί υπάρχουν αποκλεισμοί των φαβορί από τα αουτσάιντερ. Είναι και το πρόσφατο χαστούκι από την Μπάτε. Ομάδες που θέλουν να λέγονται σοβαρές που δεν μπορούν να υποτιμούν καμία ομάδα».

Για τα αγωνιστικά:

«Είναι εκτός ο Εφραίμ και ο Ρουέδα».

Για τον Σκλίβικ:

«Ήταν μια περίπτωση που μας ενδιέφερε αλλά η απάντηση της Ρόζενμποργκ για την αγορά του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική».

Για την απόκτηση Σόουζα και το ότι η ΑΕΛ θα κινηθεί νομικά:

«Η ΑΕΛ έχει το δικαίωμα και πολύ καλά κάνει από τη στιγμή που κρίνει ότι υπάρχει μια νομική υπόθεση εναντίων ενός ποδοσφαιριστή τώρα γιατί αναφέρεται στη πλευρά του ΑΠΟΕΛ δεν μπορώ να το γνωρίζω, εμείς ως ΑΠΟΕΛ έχουμε διασφαλιστεί νομικά στη συγκεκριμένη υπόθεση, γνωρίζουμε το στάτους του ποδοσφαιριστή και για αυτό έχουμε ζητήσει την εγγραφή του στην ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος, αυτό το πράγμα το επιβεβαιώσαμε και έτσι θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Όπως ενημερωθήκαμε θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα το τελευταία δεκαήμερο του Ιούλη».