25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Οι νέες εμφανίσεις του Απόλλωνα

By on 7 Ιουλίου, 2017 0 1790 Views

Την πρώτη εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη την οποία παρέθεσε το πρωί της Παρασκευής (07/07) στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κολόσσι η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ.

Αρχικά ο Φανούριος Κωνσταντίνου αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ανέφερε πως καταβάλλεται προσπάθεια για οργανωμένη εκδρoμή στην Μολδαβία για το παιχνίδι με την Ζάρια στις 20 Ιουλίου, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να ταξιδέψει με την επίσημη εκδρομή. Παράλληλα ευχαρίστησε την ΑΕΚ για την παραχώρηση του «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ».

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου το μέλος κ. Δάκης Μαυρουδής ανέφερε:

«Ευχαριστούμε την εταιρεία PUMA η οποία ετοίμασε τις νέες μας εμφανίσεις. Μάλιστα μετά από μεγάλες προσπάθειες οι φανέλες από σήμερα θα είναι διαθέσιμες στην μπουτίκ της ομάδας μας. Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί με τις νέες μας εμφανίσεις στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μας κόντρα στη Ζάρια. Εύχομαι οι λευκές εμφανίσεις μας να καταφέρουμε να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Λεμεσό»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος ανέφερε :

” Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Νίκο Κίρζη και το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη που μου επέδειξαν . Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν”.

Στη συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας PUMA κ.Πέτρος Χαραλάμπους:

“Ευχαριστούμε τον Κυπελλούχο Απόλλωνα για την συνεργασία. Είμαστε ικανοποιημένοι και θα επεκτείνουμε την συνεργασία μας για ακόμη δύο χρόνια με την ομάδα της Λεμεσού. Η φανέλα του Απόλλωνα συνδυάζει τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας. Η εταιρία μας έχει συνεργασία με πολύ μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και ελπίζουμε αυτή η φανέλα να συνδυαστεί με τίτλους και επιτυχίες στο μέλλον.”

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ