25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΑΪΦΗΣ:Το ΑΠΟΕΛ αν παίξει όπως πρέπει δεν θα έχει προβλήματα με την Ντούντελανζ

ΛΑΪΦΗΣ:Το ΑΠΟΕΛ αν παίξει όπως πρέπει δεν θα έχει προβλήματα με την Ντούντελανζ

By on 6 Ιουλίου, 2017 0 945 Views

Ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει πρόβλημα για την πρόκριση απέννατι στην Ντούντελανζ Λουξεμβούργου.Την αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ είδε ο Λαίφης στο φιλικό με την Στανταρ και μίλησε στον Super Sport FM 104,και για διάφορα άλλα θέματα. Οι τοποθετήσεις του:

Πως πάνε τα πράγματα στο Βέλγιο και την Σταντάρ;
«Υπάρχει αρκετή κούραση από την προετοιμασία, αλλά όλα καλά, αντέχουμε…»

Συνεχίζεις στην Σταντάρ;
«Διαβάζω και εγώ διάφορα…, έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Σταντάρ με δανεισμό από τον Ολυμπιακό και μετά θα δούμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ…».

Για το φιλικό με Ντούντελανζ (προσεχής αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ): «Προσπάθησε να παίξει με κατοχή και από τα πλάγια με σέντρες. Νομίζω ότι το ΑΠΟΕΛ αν παίξει όπως πρέπει δεν θα έχει προβλήματα. Χρειάζεται όμως σοβαρότητα και προσοχή».

Πως αγωνίζεται και αν ξεχώρισε κάποιο παίκτη: «Έπαιξαν με 4-2-3-1. Ξεχώρισα τον δεξιο ακραίο επιθετικό είναι καλός παίκτης, καλός χειριστής της μπάλας».

Για τον Γουίλιαμ Σοάρες (ενδιαφέρει την Ομόνοια και ήταν συμπαίκτες στην Σταντάρ): «Παίξαμε μαζί 3-4 παιγνίδια, είναι πολύ δυνατός στα μαρκαρίσματα στον αέρα, στο ένας με ένα δεν μπορεί να τον περάσει εύκολα ο αντίπαλος, στην δημιουργία παιγνιδιού από πίσω είναι σχετικά καλός. Πιστεύω θα βοηθήσει την Ομόνοια αν αποκτηθεί».

Για Μπεν Σιμόν (νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός): «Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι’ αυτόν ελπίζω να πάνε όλα καλά για την Εθνική».