25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ποιότητα ,ταλέντο,εμπειρία στοχεύουν στην Ανόρθωση

Ποιότητα ,ταλέντο,εμπειρία στοχεύουν στην Ανόρθωση

By on 3 Ιουλίου, 2017 0 1203 Views

Στόχος της Ανόρθωσης είναι η στελέχωση της ομάδας με ποιοτικούς παίκτες και να συνδυαστεί εμπειρία με ταλέντο .Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι μεταγραφικές κινήσεις και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν κάποιες εκκρεμότητες. Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0Σ ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας.

«Υπάρχει η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου και θα αποφασιστεί πότε θα γίνει η επίσημη πρώτη. Ταυτόχρονα θα βγουν και οι ανακοινώσεις για την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια» είπε αρχικά για την πρώτη προπόνηση.

Για τον Σιλντενφελντ…
«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του παίκτη αυτού. Περιμένουμε τον ίδιο εντός της εβδομάδας, να περάσει από εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί»

Προστίθεται και εμπειρία στο ρόστερ…
«Σκοπός είναι να ενισχυθεί ποιοτικά η ομάδα και να γίνει ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών όπως ο Αρτυματάς και ο Ματθαίου. Όλες οι κινήσει γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση. Η διοίκηση έλεγε στον κόσμο να κάνει υπομονή γιατί τον Ιούλιο ανοίγει η αγορά και είναι πιο εύκολο να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες. Η ομάδα θα ενισχυθεί και ο Ρόνι Λέβι θα την ετοιμάσει».

Για το θέμα τερματοφύλακα…
«Είναι ιδιαίτερη και σημαντική θέση. Έγινε ότι έγινε τον Αρούς. Κοιτάζαμε μετά την αποχώρηση του σε άλλες περιπτώσεις, είμαστε σε επαφές με υποψήφιους στόχους και θέλουμε να έχουμε τον βασικό τερματοφύλακα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αισιοδοξούμε ΄τοι θα κλείσει τις επόμενες μέρες».

Για τον Ρομό…
«Ο Ρόμο είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορώ να μπω στην ονοματολογία. Ακούγονται πολλά και για τον Καμίνσκι»

Τέθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τον τερματοφύλακα;
«Βρισκόμαστε σε επαφές, έγιναν και προτάσεις και θέλουμε μέχρι και την πρώτη επίσημη προπόνηση να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές. Στις συζητήσεις μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή το κάθετι και θα πρέπει να περιμένουμε».

Για τους Παλάνκα και Σισοκό…
«Εντός της εβδομάδας θα αρχίσουν και τα εργομετρικά, θα περάσουν και οι δύο από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα είναι παίκτες της Ανόρθωσης».

Για τον Σιβού…
«Αναμένουμε κάποια πρόταση,. Θα την αξιολογήσουμε και αν είναι συμφέρουσα θα παραχωρηθεί ο παίκτης».

Για τον Κβέσιτς…
«Εμείς περιμένουμε τις εξετάσεις των γιατρών, θα τις μελετήσουν, θα μας ενημερώσουν και θα παρθούν οι αποφάσεις».

Για τον Οικονομίδη…
«Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Αν έρθει κάποια επίσημη πρόταση που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει και αν είναι συμφέρουσα θα το συζητήσουμε το θέμα».

Για τους Βίκτορ και Μίτροβιτς…
«Ο Βίκτορ είναι στην Κύπρο. Ο Μίτροβιτς δεν είναι πλέον κομμάτι της ομάδας μας».

Για τα εισιτήρια διαρκείας…
«Θέλουμε να ξεπεράσουμε τις περσινές 3 χιλιάδες. Να πούμε στον κόσμο ότι χρειάζεται να βγάλουν όλοι οι οπαδοί κάρτα προνομίων ώστε οι κάτοχοι διαρκείας και όχι μόνο να πιστώνουν βαθμούς».