26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Η διοίκηση δεν θα βιαστεί, έχουμε πλάνο .Συμφωνήσαμε με τον Σίλντενφελντ

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Η διοίκηση δεν θα βιαστεί, έχουμε πλάνο .Συμφωνήσαμε με τον Σίλντενφελντ

By on 1 Ιουλίου, 2017 0 1111 Views

H Aνόρθωση θα στελεχωθεί όπως έχει προγραμματίσει την κατάλληλη στιγμή και δεν θα πανικοβληθεί απο μάποιες περιπτώσεις που στράβωσαν και με υπομονή θα υλοποιήσει τον προγραμματισμό της.Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του και δη για την συμφωνία με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

«Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που μας προτάθηκε και χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να καταλήξουμε. Έχει πολύ μεγάλη καριέρα και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει αρκετά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που ήταν δεσμευμένος με την Ντιναμό Ζάκρεμπ και για τον επόμενο χρόνο. Ήρθαμε σε συμφωνία και οι υπογραφές θα πέσουν από βδομάδας καθώς εκκρεμεί η αποδέσμευση του από την Ντιναμό. Και η Κύπρος έχει ένα επίπεδο με ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και η Ανόρθωση έχει ιστορία πίσω της και πρέπει να μπορέσει να έχει στις τάξεις της τέτοιους ποδοσφαιριστές. Τον περιμένουμε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις».

Κάνατε υπέρβαση για να τον αποκτήσετε;
«Σίγουρα αυτοί οι παίκτες έχουν τις απαιτήσεις του. Πρέπει να πω ότι στο σύνολο η ομάδα θα ακολουθήσει τον δρόμο που είπαμε και δεν θα κάνει υπερβολές στο οικονομικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε γιατί θα έχουμε δυσκολία μετά».

Με την κίνηση αυτή ανατρέπεται και το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες…
«Σε μια μεταγραφική περίοδο όλα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν και οι ανατροπές και οι αποτυχίες και οι επιτυχίες. Η κατάσταση είχε ξεφύγει κάπως στην Ανόρθωση. Έπρεπε να γίνουν αλλαγές και να έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή. Εμείς θα δουλέψουμε για να είναι η ομάδα έτοιμη και συμπληρωμένη την κατάλληλη στιγμή. Πήραμε 4-5 παίκτες, έχουμε άλλους 4-5 ξένους, πήραμε δύο πολύ αξιόλογους Κύπριους και μαζί με τους υπόλοιπους έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν μια ομάδα. Η διοίκηση δεν θα βιαστεί, δεν θα πανικοβληθεί, έχουμε το πλάνο και θα προχωρήσουμε».
**«Εμείς οι Ανορθωσιάτες είμαστε απογοητευμένοι που είμαστε εκτός Ευρώπης. Πριν κάποια χρόνια θα ήταν αποτυχία αν μέναμε μια χρονιά εκτός Ευρώπης και όχι επιτυχία αν βγούμε Ευρώπη»
Για τον Σισοκό…
«Είναι στην Κύπρο και θα πάει για ιατρικά. Και αυτός έχει περγαμηνές, έφτασε σε ένα ψηλό σημείο η καριέρα του και άρχισε μετά η κάθοδος. Με αυτούς πρέπει να πάρεις κάποιο ρίσκο».

Για τον Παλάνκα…
«Με τον Παλάνκα υπογράψαμε ένα προσύμφωνο και τον περιμένουμε να έρθει για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

Για το θέμα του τερματοφύλακα…
«Σίγουρα μετά από κάποια πράγματα ναυάγησε του Αρούς. Έχουμε ακόμα 2-2 περιπτώσεις και έχουμε στραφεί σε συζητήσεις με άλλους ποδοσφαιριστές και εντός της εβδομάδας ελπίζουμε να καταλήξουμε».

Για τον Κβέσιτς…
«Υπάρχει ένα θέμα, θα το δούμε και θα ενημερώσουμε».

Για την προετοιμασία…
«Περιμένουμε μια συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για ένα φιλικό στην Τούμπα και είπαμε να ξεκουραστούν λίγο οι παίκτες και να αρχίσουν από βδομάδας καθώς θα αλλάξει το πρόγραμμα. Προσπαθούμε για 21 Ιουλίου αλλά ακόμα δεν έκλεισε η συμφωνία. Στην επόμενη συνεδρία θα αποφασίσουμε για την επίσημη πρώτη».