16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα τερτίπια του Σισοκό,το θέμα Σιβού ,ο Αρούς και οι άλλοι.(Επίσημες δηλώσεις από την Ανόρθωση)

Τα τερτίπια του Σισοκό,το θέμα Σιβού ,ο Αρούς και οι άλλοι.(Επίσημες δηλώσεις από την Ανόρθωση)

By on 29 Ιουνίου, 2017 0 1130 Views

Ο Σισοκό βεβαίωσε την διοίκηση της Ανόρθωσης ότι θα έρθει προβάλλοντας δικαιολογίες για την καθυστερημένη άφιξη του ωστόσο η Ανόρθωση τονίζει πως αν εννοεπι αυτά που λπέει θα πρπέπει να κόψει εισιτήριο και να έρθει το συντομότερο . Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Για τον Σισοκό:

«Στον ποδοσφαιριστή έχει δοθεί μια μικρή παράταση για να έρθει αλλά δεν σεβάστηκε αυτή την παράταση. Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε ότι θέλει οπωσδήποτε να έρθει στην ομάδα. Είπε κάποιους λόγους για τον μη ερχομό του που δεν μας άφησαν ικανοποιημένους. Αν θέλει να έρθει, να κόψει δικό του εισιτήριο και να έρθει, δεν θα γίνουμε κορόιδο κανενός. Ήδη εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις παικτών στην συγκεκριμένη θέση. Αν όντως εννοεί αυτά που λέει, να έρθει στην Κύπρο. Αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα».

Για τον Σιβού:

«Είμαστε σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα και υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να βρίσκεται στις προπονήσεις. Μέσω του μάνατζερ του μας διεμήνυσε πως επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Αν έρθει επίσημη πρόταση που μας ικανοποιεί οικονομικά, τότε θα μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Μέχρι στιγμής δεν ήρθε κάποια επίσημη πρόταση. Αν μέσα στις επόμενες μέρες δεν επιστρέψει στην Κύπρο ή δεν φέρει κάποια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση, τότε θα αναλογιστεί τις ανάλογες κυρώσεις».

Για τον Αριέλ Αρούς:

«Συμφωνήσαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του συμβολαίου και έφυγε για την πατρίδα του για να λύσει κάποια θέματα με την φορολογία του Ισραήλ. Αν λύσει σύντομα αυτά τα θέματα, θα αποκτηθεί, αλλιώς θα στραφούμε σε άλλες περιπτώσεις. Είναι θέμα ημερών να λάβει τέλος και αυτό το ζήτημα».

Για τον Κβέσιτς:

«Είναι Κύπρο πέρασε από εξετάσεις, είναι και το συμβόλαιο του με την προηγούμενη του εβδομάδα που λήγει τέλος του μήνα. Αναμένουμε την γνωμάτευση των δικών μας ιατρών και το κατά πόσο θα επηρεάσουν οι τραυματισμοί που είχε τα τελευταία χρόνια. Και αυτή η περίπτωση θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο παρελθόν».

Για Ερέρο και Κολούνγκα:

«Δεν υπάρχει κάποια κατάληξη. Ο Ερέρο είναι πιο κοντά για να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει. Ευελπιστούμε να γίνει πιο διαλλακτικός ο Κολούνγκα».

Για τον Ισπανό ακραίο επιθετικό Μιγκέλ Παλάνκα:

«Από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου έχουν αναφερθεί πολλά ονόματα με το ρεπορτάζ της Ανόρθωση. Η δημοσιοποίηση τους έκανε περισσότερο κακό παρά καλό, οπόταν η θέση μας είναι να μην προχωρήσουμε σε δημοσιοποίηση ονομάτων».

Για το αν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις:

«Πάντα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, όπως για τον Αρούς και τον Σισοκό. Είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει ένας παίκτης να προχωρήσουμε σε άλλο ποδοσφαιριστή. Όσο προχωράμε στην μεταγραφική περίοδο, αυξάνονται και οι πιθανότητες να κλείσει κάποιος ποδοσφαιριστής».