23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Άνετη και η ΑΕΛ με την τεσσάρα

By on 29 Ιουνίου, 2017 0 926 Views

Ούτε η ΑΕΛ δυσκολεύτηκε απένατι στην ομάδα του Γιβραλτάρ.Το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε με 4-0 της Σεντ Τζόζεφς στο Αλγκάβρε, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την επαναληπτική αναμέτρηση του Τσιρείου (6/7, 17:00).

Στο 4΄ ο Σοάρες βρήκε με ωραία μπαλιά τον Αρρουαμπαρένα, ο οποίος με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο: Με γκολ της ΑΕΛ. Στο 51΄, δράστης, αυτή τη φορά ήταν ο Μέσκα. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός, έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια και με σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λαφράνς ο οποίος σκόραρε δύο γκολ με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 64΄ και 72΄, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΛ έκαναν οι Βοζίνια, Αβραάμ που αγωνίστηκαν βασικοί, αλλά και ο Μπενίτεθ που πέρασε ως αλλαγή.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΖΕΦΣ: Ρομέρο, Μανέ, Αραγκόν, Μόντες, Λομπάτο, Ντουάρτε (76΄ Ορτέγκα), Ντελγκάδο, Τόρες (65΄ Λόπες), Γκουιράδο, Βερντούγκο (65΄ Ρόμπλες), Καμπαγιέρο

Στον πάγκο: Ρόμπα, Ρέγες, Σέρα, Πέρες

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα, Αβραάμ, Σοάρες, Νικολάου, Σαβανέ (66΄ Μπενίτεθ), Μέσκα (76΄ Μαύρου), Σάσι, Αρουαμπαρένα (72΄ Ηλία)

Στον πάγκο: Γεωργίου, Φιντέλις, Χ. Κυριάκου, Α. Κυριάκου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πετούρ Ρέινερτ (Ν. Φερόε)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαβανέ

ΓΗΠΕΔΟ: Αλγκάβρε

ΘΕΑΤΕΣ: 200