28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Σανγκόι έρχεται στη Σαλαμίνα για επανεκκίνηση της καριέρας του

Ο Σανγκόι έρχεται στη Σαλαμίνα για επανεκκίνηση της καριέρας του

By on 28 Ιουνίου, 2017 0 887 Views

Στη Ν.Σαλαμίνα ελπίζουν πως ο Σανγκόι θα κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του και δεν θα είναι μια μεταγραφή εντυπωσιασμού αλλά ουσιατική.Για την απόκτηση του , μίλησε στον Super Sport FM, το μέλος της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Θέλαμε να εντάξουμε τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό μας για να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του. Ο ίδιος μας είπε ότι θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Έχει ποιότητα και μπορεί να το αποδείξει στο γήπεδο. Δεν έρχεται για διακοπές. Θέλει να δουλέψει και να κάνει σωστή προετοιμασία. Μπορεί να κάνει το δικό του come back» ανέφερε αρχικά ο κ. Κωνσταντίνου.

Για το οικονομικό…

« Το οικονομικό δεν ήταν το μεγαλύτερο θέμα. Αγωνίστηκε με τεράστια συμβόλαια τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Θέλει να κάνει μια νέα αρχή να δουλέψει σωστά να κάνει μια καλή προετοιμασία και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Έρχεται σε ένα πρωτάθλημα που σκόραρε περίπου 100 γκολ στο παρελθόν. Ξέρει πολύ καλά τις συνθήκες του πρωταθλήματος και μέσα από δουλειά και προετοιμασία θα είναι πανέτοιμος».

Για το πότε αναμένεται στην Κύπρο…

«Μέχρι τη Δευτέρα θα είναι στην Κύπρο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Είναι ρίσκο για την ομάδα. Με την καλή θέληση και των δύο πλευρών θα βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα».

Για τις υπόλοιπες κινήσεις…

«Θα πάμε για 1-2 περιπτώσεις με τη μορφή επένδυσης για να εμπλουτίσουμε το ρόστερ».