23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ετοιμάζει βαλίτσα αναχώρησης ο Φίσερ…Πάει για άλλο στόπερ το ΑΠΟΕΛ

Ετοιμάζει βαλίτσα αναχώρησης ο Φίσερ…Πάει για άλλο στόπερ το ΑΠΟΕΛ

By on 28 Ιουνίου, 2017 0 952 Views

Συμμετέχει στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ο Ολλανδός στόπερ Σάντερ Φίσερ, ο οποίος αγωνίστηκε στο Α’ ημίχρονο του χθεσινού φιλικού με τη Σαντέτσια, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι από αυτό που είδαν και πάνε για άλλη λύση. Εντός της ημέρας θα ενημερωθεί ότι θα αποχωρήσει από το Μιστράλ.
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ευχάριστα είναι τα νέα από την Πολωνία σχετικά με την πορεία αποθεραπείας του Ζίφκο Μιλάνοφ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Βούλγαρος αμυντικός ανέβασε και χθες τις εντάσεις προπόνησης και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα επιστρέψει σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Μιλάνοφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα στο γήπεδο .Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Βούλγαρος αμυντικός θα είναι στη διάθεση του Μάριο Μπέιν για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 12 Ιουλίου στο ΓΣΠ.
Την αποθεραπεία του συνεχίζει ο Ζεσούς Ρουέδα, ο οποίος είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και θέλει τον χρόνο του για να μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Ισπανός αμυντικός σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που προκύπτει από την Πολωνία, ακολούθησε χθες φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και πρόγραμμα στην πισίνα.