23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΙΒΟΥ:Είναι σε εξέλιξη πολλές συζητήσεις για τη νέα σεζόν

ΣΙΒΟΥ:Είναι σε εξέλιξη πολλές συζητήσεις για τη νέα σεζόν

By on 27 Ιουνίου, 2017 0 1513 Views

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αφρικής παραχώρησε ο Αμπντουλάχι Σιβού. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης μίλησε για την περσινή του χρονιά στη Κύπρο αλλά και την επόμενη.

Πως θα περιέγραφες την σεζόν για εσένα και την ομάδα σου στην Κύπρο;

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν για εμάς αφού το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα αλλά πρέπει να πω ότι είναι ένα από τα δυσκολότερα στην Ευρώπη. Ο αριθμός των αγώνων είναι τεράστιος. Θέλαμε να τερματίσουμε ψηλά και να κερδίσουμε μια θέση στην Ευρώπη όμως βρεθήκαμε πίσω ενώ πλησιάσαμε και τον τελικό κυπέλλου. Η εμπειρία στην Κύπρο με έκανε καλύτερο παίκτη. Το γεγονός ότι ο προπονητής με χρησιμοποιεί είτε στην μεσαία γραμμή είτε στην άμυνα, έχει βελτιώσει το παιχνίδι μου».

Το ακροβατικό σου γκολ είχε προταθεί για καλύτερο της σεζόν. Πως θα περιέγραφες το γκολ;

«Είμαι χαρούμενος που προτάθηκε, πίστευα ότι μπορούσα να κερδίσω το βραβείο αλλά τελικά τερμάτισα δεύτερος. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την υποψηφιότητα. Όποτε παίζω στο κέντρο, βάζω τον εαυτό μου σε θέσεις για γκολ. Είχαμε μια στατική φάση, η μπάλα έφτασε σε μένα και απλά είχε την όρεξη και το προσπάθησα. Ένα ακροβατικό σουτ… Είδα τη μπάλα να έρχεται σε μένα και το έκανα. Ενθουσιάστηκα όταν είδα τα στιγμιότυπα, είναι κάτι που κάνω στις προπονήσεις».

Ποιά είναι τα πλάνα σου για τη νέα σεζόν; Θα συνεχίσεις για ακόμα ένα χρόνο στην Κύπρο;

«Οι διακοπές τελειώνουν σύντομα και ανυπομονώ για μια καλύτερη σεζόν. Θέλω να κρατήσω μυστική την επόμενη μου κίνηση προς το παρόν γιατί είναι σε εξέλιξη πολλές συζητήσεις. Δεν θα είμαι επαγγελματίας αν αρχίσω να μιλάω για την επόμενη μου απόφαση την ώρα που ο εκπρόσωπός μου και ο σύλλογός μου δουλεύουν πάνω σε διαφορετικές επιλογές. Ας περιμένουμε και να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες βδομάδες».