19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κ.ΠΑΥΛΟΥ:Θέλω να είμαι μέρος της επανεκκίνησης που θέλουν στο Παραλίμνι

Κ.ΠΑΥΛΟΥ:Θέλω να είμαι μέρος της επανεκκίνησης που θέλουν στο Παραλίμνι

By on 27 Ιουνίου, 2017 0 895 Views

Η απόφαση του να πάει στην Ένωση ήταν εύκολη δηλώνει ο Κούλλης Παύλου τονίζοντας ότι το έκανε και για λόγους αξιοπρέπειας .Ο Κύπριος παίκτης μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 και είπε αρκτά σημαντικά :
«Ήταν μια επιλογή πιο εύκολη από ότι φαίνεται. Όταν επικοινώνησα με τον προπονητή η ιδέα μου άρεσε γιατί ήξερα τον Απόστολο Μακρίδη αφού συνεργαστήκαμε στις Εθνικές. Όταν άλλαξε και η διοίκηση η επιλογή μου ήταν εύκολη. Από τις επιλογές που είχα θεώρησα ότι εκεί θα έβρισκα το κίνητρο και τις προκλήσεις. Η Ένωση καλύπτει αυτό το κομμάτι και θεωρώ ότι έκανα μια καλή και σωστή επιλογή απορρίπτοντας και προτάσεις από την Α΄΄ κατηγορία» είπε αρχικά.

Γιατί δεν συνέχισες σε ομάδα α΄ κατηγορίας;
«Για τους επόμενους 8-9 μήνες θα είμαι στην β΄ κατηγορία, δεν το περίμενα αλλά όπως εξελίσσεται το Κυπριακό ποδόσφαιρο η επιλογή μου να πάω εκεί ήταν επιτακτική ανάγκη. Με λυπεί που μιλώ έτσι για το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

«Σαν Κούλλης θέλω να κρατήσω το ήθος και την αξιοπρέπεια μου σε ψηλά στάνταρ. Για όλους υπάρχουν τα σκαμπανεβάσματα αλλά ένα σημαντικό πράγμα που θέλω να κρατήσω είναι η αξιοπρέπεια. Η Ένωση είναι μεγάλη ομάδα παραδοσιακή πρώτης κατηγορίας. Θέλω να είμαι μέρος της επανεκκίνησης που θέλουν να κάνουν στην ομάδα».

«Οι δηλώσεις του Όρντος αποτελεί πλήγμα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Όταν το διάβασα το θεώρησα σκάνδαλο γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αλλά αντί να σχολιαστεί λέχθηκε ότι ήταν τουρίστας».