24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολη περίπτωση για τη Ν.Σαλαμίνα ο Σανγκόι

By on 27 Ιουνίου, 2017 0 753 Views

Μπορεί να προτάθηκε στη Ν.Σαλαμίνα ο Σανγκόι ωστόσο είναι δύσκολο να αποκτηθεί απο τους ερυθρόλευκους αν και τέτοια κίνηση θα προκαλούσε ενθουσιασμό αφού θα χριαστεί οικονομική υπέρβαση και θα διαταραχθούν ισορροπίες σε μια περίοδο οικονομικής περισυλλογής.Πως σκέφτονται στη Ν.Σαλαμίνα εξηγεί ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Γιώργος Καζαμίας ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα στον SUPER SPORT FM 104.0.
«Από αύριο θα μπούμε σε ρυθμούς προπονήσεων μέχρι να επιστρέψει και ο προπονητής μας από τα σεμινάρια στην Ρόδο για το δίπλωμα UEFA PRO. Στις 10 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη επίσημη προπόνηση και από τις 17 Ιουλίου η ομάδα θα πάει στο Μπάνσκο της Βουλγαρία όπου θα δώσει και φιλικά παιχνίδια» είπε αρχικά για την προετοιμασία

Μέχρι να αρχίσει επίσημα η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ;
«Θα γίνουν άλλες δύο κινήσεις. Υπάρχει μείωση του μπάτζετ αλλά αν δούμε τις 9 κινήσεις που έγιναν φαίνεται ότι ο προπονητής και η ομάδα προγραμματισμού έχουν διασφαλίσει ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Μιλάμε για παίκτες που έχουνε εμπειρίες, που τους γνωρίζουμε καλά και τους φέραμε στα δικά μας οικονομικά πλαίσια και βρίσκονται στην ομάδα μας. Ο Ρόκε έπαιξε τρεις γεμάτες σεζόν στο εξωτερικό, ο Παπαδόπουλος το ίδιο, ο Κορέια στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας συν οι άλλοι τους οποίους γνωρίζουμε. Αν όλα πάνε καλά θα πετύχουμε τον στόχο η ομάδα να είναι ανταγωνιστική».

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Γκαστόν Σανγκόι;
«Αν ο παίκτης έχει προταθεί θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι για να έρθει στην ομάδα τέτοιος ποδοσφαιριστής πρέπει να έρθει με βάση τα οικονομικά πλαίσια του σωματείου. Δεν έχουμε περιθώρια να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό μας, αυτό ισχύει για τον Γκαστόν Σανγκόι. Προσπαθούμε να σπρώξουμε τα εισιτήρια διαρκείας, είμαστε ακόμα στα ρηχά, ξέρουμε ότι ακόμα είναι Ιούνης αλλά δεν θα έχουμε να διαταράξουμε τις ισορροπίες. Μια τέτοια μεταγραφή πιθανόν να ανεβάσει την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας αλλά είναι και ένα ρίσκο να φέρεις κάποιον για να ανεβάσει τα διαρκείας, ενώ να πούμε ότι έπεσε και ο μέσος όρος ηλικίας».