26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ξεκίνησε με ενθουσιασμό η ΑΕΚ,αναμένει ανάλογη συνέχεια(Τα δεδομένα για Κάσες)

Ξεκίνησε με ενθουσιασμό η ΑΕΚ,αναμένει ανάλογη συνέχεια(Τα δεδομένα για Κάσες)

By on 26 Ιουνίου, 2017 0 946 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ και δην για το επιτυχημένο Fan Day μίλησε στον SUPR SPORT FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

Για το χθεσινό Fan Day…
«Είχαμε την μεγαλύτερη προσέλευση από ποτέ, είχαμε παλμό και ο κόσμος μπαίνει στο κλίμα των ευρωπαϊκών αγώνων. Ο κόσμος πάντα θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο. Η εκδήλωση ήταν για τον κόσμο, ειδικότερα για τα μικρά παιδιά με τα παιχνίδια και τα αυτόγραφα. Μετά ήταν η παρουσίαση. Αφήσαμε τους νεοαποκτηθέντες να βγουν τελευταίοι για να κάνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων. Οι παίκτες προσέφεραν τα δώρα στους χορηγούς και οι εικόνες και τα βίντεο δείχνουν ότι ο κόσμος πέρασε καλά και το χάρηκε».

Για τα νέα πρόσωπα και τον Κάσες…
«Ήταν τέσσερα τα νέα πρόσωπα. Ο Ρουσιάς, ο Σόρια, ο Αντωνιάδης και ο Αναστασίου. Δεν ήταν εκεί ο Κάσες καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί επίσημα η μεταγραφή του, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ξεπεραστούν. Και οι νέοι και οι παλιοί καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Τους βάλαμε στο κλίμα με ένα εισαγωγικό βίντεο με την ευχή να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Το πρώτο είναι αυτό με την Λίνκολν και ακολούθως θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα».

Δείχνει εύκολο το έργο σας στο πρώτο παιχνίδι με την Λίνκολν… είναι στα πόδια σας…
«Τα εύκολα ή τα δύσκολα φαίνονται στο γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια πολύ σοβαρά. Ο προπονητής μας το είπε ότι για να βρίσκονται στην Ευρώπη οι αντίπαλοι σημαίνει ότι έχουν ποιότητα. Πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα ξεχωριστά. Μπαίνουμε σε ένα καλοκαίρι χωρίς διάλειμμα και είναι σημαντικό ότι διατηρούμε τον βασικό κορμό, γνωρίζουν την ομάδα, το ίδιο και ο προπονητής, οι τρεις από τους τέσσερις νέους είναι Κύπριοι, ο Σόρια συνάντησε πολλούς συμπατριώτες του και αισιοδοξούμε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί δυνατή».

Μόλις 24.451 εισιτήρια έκοψε η ΑΕΚ στα εντός έδρα της παιχνίδια την σεζόν που πέρασε, πως το σχολιάζεται;
«Ο στόχος είναι να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά πέρσι και αυτή την εικόνα θέλουμε να την διατηρήσουμε στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε και τα διαρκείας και περιμένουμε από τον κόσμο να ανταποκριθεί. Είναι γενικότερο φαινόμενο της μειωμένης παρουσία τους κόσμου, αφορά όλες τις ομάδες».