18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • Χαρά και περηφάνεια για τον πατέρα Χριστινάκη.(Η κόρη του η πιο μικρή της Εθνικής Ελλάδας που γράφει ιστορία)

Χαρά και περηφάνεια για τον πατέρα Χριστινάκη.(Η κόρη του η πιο μικρή της Εθνικής Ελλάδας που γράφει ιστορία)

By on 23 Ιουνίου, 2017 0 7862 Views

Η Ελεάνα Χριστινάκη, κόρη του Νώντα Χριστινάκη, είναι ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες της εξαιρετικής πορείας της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ. Ο περήφανος και ευτυχισμένος πατέρας, μίλησε στον Super Sport FM.

«Η οικογένεια μας είναι πολύ χαρούμενη. Η Ελεάνα είναι η πιο μικρή τη παρέας και έχει αναγνωριστεί σαν το μεγαλύτερο ταλέντο της. Είναι και από τα κορυφαία ταλέντα στο κολεγιακό πρωτάθλημα στην Αμερική. Έφυγε πριν 4-5 χρόνια για να πάει 14 χρονών στον Παναθηναϊκό και χθες μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου και με βοηθήσατε να πετύχω τα όνειρα μου». Η ουσία είναι πως είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα μέσα σε δύσκολες στιγμές. Υπάρχουν 3-4 Ελληνίδες με εμπειρία που έπαιξαν πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι και περιμένουμε το παιχνίδι με την Γαλλία» ανέφερε αρχικά ο κ. Χριστινάκης.

Για το πως το έζησε ο ίδιος τη χθεσινή νίκη σε βάρος της Τουρκίας…

«Ήταν καταπληκτικό απόγευμα. Η γυναίκα μου δεν είναι φαν του αθλητισμού. Δεν της άρεσε που άκουγα πολλά λόγω της θέσης μου (τερματοφύλακας). Για πρώτη φορά είδα τη γυναίκα μου να συγκινείται και να είναι τόσο χαρούμενη. Πρέπει να ευχαριστήσω το παιδί μου για την περηφάνια που νιώσαμε. Ήταν μια γιορτή. Είμαστε χαρούμενοι γιατί το παιδί μας είναι ευτυχισμένο».