24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν βιάζεται το ΑΠΟΕΛ…Αναμονή για τους τραυματίες και μετά αποφάσεις

Δεν βιάζεται το ΑΠΟΕΛ…Αναμονή για τους τραυματίες και μετά αποφάσεις

By on 23 Ιουνίου, 2017 0 1070 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Για τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου…
«Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νικόλα Ιωάννου ο οποίος ένιωσε μια ενόχληση».

Για τους τραυματισμούς των Μιλάνοφ και Ρουέδα…
«Ο Μιλάνοφ έχει θλάση πρώτου βαθμού και ο Ρουέδα δευτέρου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος αποκατάστασης του Ρουέδα θα είναι μεγαλύτερη. Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι και θέμα αντίδρασης του οργανισμού του κάθε ποδοσφαιριστή., Δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή για τα φιλικά που θα ακολουθήσουν».
Οι τραυματισμοί φέρνουν σκέψεις διαφοροποίησης του προγραμματισμού;
«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει θέμα διαφοροποίησης του προγραμματισμού. Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 3-4 μέρες για να αξιολογηθεί ξανά η κατάσταση των τραυματιών και θα παρθούν αποφάσεις».

Για τον Νικόλα Ματθαίου…
«Δεν υπήρξε οποιοδήποτε θέμα από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Ήταν μια περίπτωση ανάμεσα σε πολλές άλλες Κυπρίων ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο του επιπέδου που ψάχνουμε. Δεν υπήρξε κάποια επίσημη κίνηση και ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι έχουμε ακόμα δύο Κύπριους για την συγκεκριμένη θέση, τους Αντωνίου και Μακρή».

Για το θέμα του επιθετικού και το ξεκαθάρισμα με τους τερματοφύλακες…
«Είναι δυο κεφάλαια που έχουν σχέση μεταξύ τους γιατί οι θέσεις είναι συμπληρωμένες. Στο θέμα του επιθετικού επειδή δεν είναι κάτι το οποίο μας αναγκάζει να βιαστούμε καθώς ανοίγει το παζάρι, πληθαίνουν οι επιλογές, ενώ υπάρχει και μια πιο πρακτική ανάλυση των αναγκών από πλευράς του προπονητή. Δεν είναι κάτι το οποίο πραγματικά μας δημιουργεί άμεση ανάγκη. Αν προκύψει περίπτωση που θα θεωρηθεί σαν ιδανική τότε θα προχωρήσουμε».

Γενικότερα για τον προγραμματισμό…
«Ο προγραμματισμός έχει διεκπεραιωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Υπάρχουν επιλογές. Προέκυψε το πρόβλημα με τους τραυματισμούς αλλά ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι μάτι που θα επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

Για τα εισιτήρια διαρκείας…
«Ο πήχης δεν μπαίνει από εμάς αλλά από τον ίδιο τον κόσμο που έχει παγιώσει έναν σημαντικό εισιτηρίων διαρκείας τα τελευταία χρόνια. Λήφθηκαν υπόψην κάποιοι παράγοντες και δημιουργήθηκαν δύο κατηγορίες. Η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε και θετική ανταπόκριση στην αντίληψη της φιλοσοφίας. Το Legend δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ ξανά σε Κυπριακό σύλλογο, αλλά γίνεται από πολλές ομάδες του εξωτερικού. Θεωρούμε ότι με την τιμολόγηση έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ελκυστικό πακέτο. ΑΝ όλα πάνε καλά συμφέρει πάρα πολύ. Επειδή έχει αρχίσει μια online προπώληση, το «Legend» εισιτήριο κερδίζει συντριπτικά το εισιτήριο «Μόνο ΑΠΟΕΛ».

Για τους δανεισμούς…
«Δεν έχουμε κάτι για την ώρα επίσημο. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Μόλις καταλήξουμε θα το ανακοινώσουμε».

Αύριο πρώτο φιλικό με την Κυπελλούχο Πολωνίας Άρκα Γκντίνια…
«Συνήθως παίζουμε με τις ίδιες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Με την Άρκα Γντίνια δημιουργήσαμε μια αδελφική σχέση. Μετράς δυνάμεις απέναντι σε μια πιο δυνατή ομάδα».

**«Για το φιλικό επί Κυπριακού εδάφους που θα γίνει στις 5 Ιουλίου θα δώσουμε πληροφορίες τις επόμενες μέρες».