20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H FIFA εξετάζει τα επεισόδια παικτών στο Βοσνία -Ελλάδα.Περιμένει τιμωρία τον Γιαννιώτα

H FIFA εξετάζει τα επεισόδια παικτών στο Βοσνία -Ελλάδα.Περιμένει τιμωρία τον Γιαννιώτα

By on 22 Ιουνίου, 2017 0 1267 Views

Η είδηση είναι ότι η ΦΙΦΑ διέταξε έρευνα για τα «δυσάρεστα» περιστατικά στο τέλος του αγώνα Βοσνίας-Ελλάδας.ύμφωνα με τον Κ.Νικολακόπουλο που γράφει στο gazzetta .gr h έρευνα στρέφεται εναντίον πέντε προσώπων, τεσσάρων ποδοσφαιριστών, δύο από κάθε ομάδα και του Βόσνιου βοηθού προπονητή, Στεφάν Ζιλί, που έριξε την γροθιά στο Γιαννιώτα και του έβγαλε τα δόντια.

Η πληροφορία προήλθε από ερώτηση Βόσνιου δημοσιογράφου σε εκπρόσωπο της ΦΙΦΑ, που επιβεβαίωσε ότι η πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας aποφάσισε έρευνα με κεντρικά αυτά τα πέντε πρόσωπα, τον Ζιλί, τον Τζέκο και τον Μανωλά και τους Μπέσιτς και Γιαννιώτα! Ο Τζέκο το έπαιξε μάγκας στο Μανωλά κι αυτός αντέδρασε, ενώ κι οι άλλοι δύο είχαν μεταξύ τους επεισόδιο…

Η σχετική απόφαση, όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ, θα εκδοθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα, χωρίς να μπορέσει να μιλήσει όμως για συγκεκριμένη ημερομηνία. Οι απολογίες των «πρωταγωνιστών» των επεισοδίων πρέπει να έχουν σταλθεί στη ΦΙΦΑ ως τις 29 Ιουνίου κι η απόφαση θα έχει εκδοθεί ως τις 20 Ιουλίου.

Κατά τις εκτιμήσεις των Βόσνιων συναδέλφων, ο βοηθός προπονητή τους θα τιμωρηθεί με πολύ βαριά καμπάνα, δηλαδή με αποκλεισμό από τα γήπεδα για τεράστιο χρονικό διάστημα, ενώ σοβαρή τιμωρία υποστηρίζουν ότι θα επιβληθεί και στο Γιαννιώτα. Αντίθετα, για τους Μανωλά, Τζέκο και Μπέσιτς θεωρούν ότι οι ποινές δεν θα είναι το ίδιο μεγάλες .