29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Δάκρυσε στο αντίο απο την Χιχόν ο Κάσες

By on 22 Ιουνίου, 2017 0 962 Views

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ο Ισπανός μέσος Κάσες , είπε το «αντίο» στην Σπόρτινγκ Χιχόν, μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, με δάκρυα στα μάτια.

«Ότι είμαι σήμερα οφείλεται στην ομάδα της πόλης μου. Δεν θα μπορούσε να ζήσω σε εκατό ζωές το τι μου έδωσε η Σπόρτινγκ. Έχω αξέχαστες εμπειρίες, θα μπορούσα να μιλάω χιλιάδες ώρες για τις αναμνήσεις μου από την ημέρα που έκανα το ντεμπούτο μου μέχρι σήμερα. Εδώ ένιωθα σαν στο σπίτι μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.
«Δεν φεύγω για οικονομικούς λόγους, οι οποίοι σίγουρα είναι σημαντικοί. Θέλω να ζήσω μια νέα εμπειρία που θα καλύψει μεγάλο μέρος των προσδοκιών μου που θέλω να εκπληρωθούν».

«Σίγουρα μετά από πολλά χρόνια υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές. Όμως εγώ κρατάω μονάχα τις καλές», πρόσθεσε για την Σπόρτινγκ Χιχόν, ευχαριστώντας όλους τους προπονητές που είχε στην καριέρα του αλλά κι έναν… ξεχωριστά. «Από τον καθένα πήρα κάτι, αλλά θέλω να σταθώ στον Χάβι Βιδάλες, ο οποίος με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά να κλωτσάς μια μπάλα». Ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους γονείς του για την ανατροφή του που έδωσαν, τη σύζυγό του και το γιο του, ενώ ζήτησε την κατανόηση των οπαδών για την απόφασή του να αποχωρήσει. «Ελπίζω να καταλαβαίνετε αυτή την απόφαση. Είμαι βέβαιος με όλη μου τη ψυχή ότι θα βοηθήσουν αυτή την ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν».