29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άνθρωπος της ΟΥΕΦΑ στην προπόνηση της Εθνικής Παίδων U-14

Άνθρωπος της ΟΥΕΦΑ στην προπόνηση της Εθνικής Παίδων U-14

By on 21 Ιουνίου, 2017 0 957 Views

Ο κ. Olivie Doglia (δεύτερος από δεξιά) το απόγευμα παρακολούθησε στα Πυργά την προπόνηση της Εθνικής Παίδων U-14.
————————————

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο κ. Olivie Doglia, Football Development Manager της UEFA (Διευθυντής Αναπτυξιακών Προγραμμάτων).

Ο απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σήμερα επιθεώρησε τα προγράμματα εκγύμνασης και εκπαίδευσης που εφαρμόζει η ΚΟΠ στις προπονήσεις των Εθνικών μας ομάδων Παίδων στις ηλικίες U-14 και U-15.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στην Κύπρο (αναχωρεί αύριο), ο κ. Doglia πέραν από την παρακολούθηση προπονήσεων των Εθνικών μας ομάδων, υπέβαλε σε συνεντεύξεις τους Ομοσπονδιακούς προπονητές καθώς και τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Σάββα Κωνσταντίνου.

Σκοπός της επίσκεψης του Olivie Doglia είναι η αξιολόγηση του επιπέδου των προπονήσεων και της εκπαίδευσης που παρέχεται στους νεαρούς διεθνείς μας σε σχέση με τα αναπτυξιακά προγράμματα που υποστηρίζει η UEFA σε Ομοσπονδίες μέλη της.

Ακολούθως θα υποβάλει έκθεση με τα τελικά συμπεράσματα του μέσα στο πλαίσιο του καθοδηγητικού και υποστηρικτικού ρόλου της UEFA σε αναπτυξιακά προγράμματα.

Ο κ. Olivie Doglia μας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δουλειά που γίνεται, καθώς εκτός από την επίσκεψη του στην Κύπρο, είχε την ευκαιρία και παρακολούθησε τον περασμένο Απρίλιο αγώνες της Εθνικής Παίδων U-15 σε διεθνές τουρνουά που διοργανώθηκε στην Αρμενία.