ΔΙΕΘΝΗ
Like

Φερνάντο Σάντος:Ξέρω τι είναι όμορφο και τι είναι άσχημο στο ποδόσφαιρο

21 Ιουνίου, 2017
1016 Views
0 Comments
Φερνάντο Σάντος:Ξέρω τι είναι όμορφο και τι είναι άσχημο στο ποδόσφαιρο

Ο Φερνάντο Σάντος, με αφορμή την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Ρωσία, αναφέρθηκε στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει η χώρα του, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για τους ίδιους παίκτες που κέρδισαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γαλλία.

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω μια απάντηση από τους παίκτες, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν, όπως κάνουν πάντα … Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από ένα χρόνο, αυτοί οι παίκτες έγραψαν την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Η εμπιστοσύνη μου σε αυτούς είναι απεριόριστη, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος για ένα χρόνο ετοιμάζεται αποκλειστικά γι αυτό το τουρνουά και το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Σάντος.

«Προτιμώ να μην παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να είμαι πρωταθλητής Ευρώπης, από το να παίζουμε καλά και να μην είμαι. Ξέρω τι είναι όμορφο και τι είναι άσχημο. Επειδή έχω κάνει 21 επίσημες εμφανίσεις με την εθνική ομάδα και είχαμε μια ήττα και τρεις ή τέσσερις ισοπαλίες … Νομίζω ότι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την ποιότητα της ομάδας μου».

Comments are closed.