25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κοντά στον Οάρ το ΑΠΟΕΛ ,αναμένοντας τον πρώτο αντίπαλο

Κοντά στον Οάρ το ΑΠΟΕΛ ,αναμένοντας τον πρώτο αντίπαλο

By on 19 Ιουνίου, 2017 0 1067 Views

O Οάρ εκτός απροόπτου θα ενταχθεί στο ΑΠΟΕΛ αφού ξεπεράστηκε το οικονομικλο μέρος ενδεχόμενης συμφωνίας και αν όλα εξελιχθούν πμαλά θα πάει στην Πολωνία για να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.Π΄ρωτα μίλησε για την σημερινλη κλήρωση.:

«Όταν γνωρίζει τον αντίπαλο σου αλλάζουν πολλά πράγματα καθώς θα γίνει δουλειά και στην ανάλυση του αντιπάλου και οι προπονητές θα δουλέψουν ανάλογα. Μπορεί να βγει υποψήφιο ζευγάρι και θα προχωρήσουμε σε τέτοια περίπτωση με την ίδια λογική παρακολουθώντας και τα δύο παιχνίδια» είπε αρχικά.

Συνήθως είναι εύκολο το εμπόδιο του β΄ προκριματικού γύρου…
«Εμείς πετύχαμε κάποια πράγματα στην Ευρώπη γιατί δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Και με την TNS χρειάστηκε ο δεύτερος αγώνας για να καθαρίσουμε, και με την Βαρντάρ ήταν στο μεταίχμιο η πρόκριση μέχρι το φινάλε. Εμείς θα μελετήσουμε και θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε την ποιότητα μας, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε αλλά πάμε με σεβασμό».

** «Μακάρι να δούμε όλες τις ομάδες μας σε ομίλους γιατί είναι σημαντικό αυτό και θα το καταλάβουμε περισσότερο του χρόνου».

Για τον προγραμματισμό και για τον Τόμι Οάρ…
«Ήταν γνωστό ότι το ΑΠΟΕΛ θέλει να προχωρήσει σε ακόμα δύο προσθήκες τις επόμενες μέρες ενός ακραίου και ενός επιθετικού. Κοιτάξαμε αρκετές περιπτώσεις ακραίων, προκρίθηκαν κάποιοι και είπαμε ότι δεν προχωράμε αν δεν είναι μέσα στο πλαίσιο το οικονομικό που θέσαμε. Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε για την περίπτωση του Όαρ μια σημαντική εξέλιξη που έχει να κάνει με το οικονομικό καθώς δεν υπάρχει απαίτηση από την ομάδα του, θα υπάρξει ένα συγκεκριμένο ποσό που θα δοθεί αν εξασφαλίσουμε είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο και μένουν κάποια πράγματα που θα συζητηθούν με τον ποδοσφαιριστή και αν τα βρούμε θα πάει στην Πολωνία να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαια. Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις».

Για το θέμα με τον Νικόλα Ματθαίου;
«Η πολιτική με τους νεαρούς Κύπριους είναι πάγια στο ΑΠΟΕΛ. Οποιοσδήποτε παίκτης θεωρείται ότι μπορεί να ανταποκριθεί ενδιαφέρει. Αυτή την στιγμή υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και για τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος».