19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας θα διαφυλάξει τα δικαιώματα του για τον Βινίσιους .Θα τιμηθεί ο Γκιέ

Ο Απόλλωνας θα διαφυλάξει τα δικαιώματα του για τον Βινίσιους .Θα τιμηθεί ο Γκιέ

By on 16 Ιουνίου, 2017 0 1055 Views

Ο Απόλλωνας θα διαφυλάξει τα δικαιώματα του σε περίπτωησ που αποχωρήσει ο Βινίσιους αφού προχώρησε στην αυτόματη ανανέωαη του συμβολαίου του και είναι σε ισχύ ενώ θα τιμήσει τον Γκιε.Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Σεβόμαστε απεριόριστα τον ποδοσφαιριστή, δεν θα μπούμε στην διαδικασία μείωσης της προσφοράς του. Γι’ αυτό η διοίκηση προχώρησε άμεσα στην αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας βάση του δικαιώματος. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχει ψυχρή όψη του νομίσματος και ο κάθε ένας ψάχνει το καλύτερο για τον ίδιο αλλά Απόλλωνας είναι υποχρεωμένος να τηρήσει ευλαβικά το κάθε συμβόλαιο που υπογράφεται. Τα παράδειγμα είναι πολλά ότι τηρούμε τα συμβόλαια, είναι ο Μακρίδης, ο Αγγελής, ο Ντουντού και άλλοι. Ο Απόλλωνας τηρεί αυστηρή πολιτική στα οικονομικά εδώ και πέντε χρόνια. Δεν θα εισέλθει σε διαδικασία πλειστηριασμού οποιοδήποτε συμφωνημένου συμβολαίου και θεωρούμε ότι κάναμε το καθήκον μας από την μεριά μας. Αν κάποιος επιλέξει το μέλλον του να είναι μακριά από τον Απόλλωνα θα πρέπει να διαφυλάξουμε τα δικαιώματα μας» είπε αρχικά για το θέμα που προκύπτει με τον Βινίσιους.

Πως το αντιμετωπίζετε;
«Αν πούμε ότι δεν μας στενοχωρεί η εξέλιξη δεν θα ήμασταν ειλικρινείς. Έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να συνδέεσε με πρόσωπα. Οι παίκτες πηγαινοέρχονται και θα πρέπει να ψάξουμε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει το Πάουλο Βινίσιους».

Δείχνεις σίγουρος ότι θα αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής…
«Όταν δεν παραμένεις πιστός στις αξίες και στον τρόπο πολιτικής σου με μαθηματική ακρίβεια θα έχεις και άλλα περιστατικά που θα σου προκαλούν συνεχώς την ίδια αναστάτωση. Σε τέτοια θέματα ο πρόεδρος είναι αμείλικτος».

Για το θέμα με Γκιέ…
«Πρέπει να έχουμε υπόψη την υγεία του, έχει τρία παιδιά. Είναι δύσκολο το πρόβλημα του, θα πρέπει να το δει από μια διαφορετική οπτική η γωνία. Συνδεθήκαμε πολύ μαζί του, τον αγαπήσαμε και μας βοήθησε τα τελευταία χρόνια. Ποτέ δεν προκάλεσε πρόβλημα η αξία του αδιαμφησβήτητη και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε μετά το άσχημο συμβάν. Θα είναι για πάντα ο Γκίε του Απόλλωνα και θα προσπαθήσουμε να τον τιμήσουμε».

Σε τι θέσεις θα αφορούν οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης;
«Είναι γνωστές οι θέσεις στις οποίες θέλουμε ποδοσφαιριστές, έναν αριστερό μπακ, έναν στόπερ, έναν ακραίο επιθετικό και δύο ποδοσφαιριστές στο κέντρο».