18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κάρτα Προνομίων Ανόρθωσης: Αλλαγές στον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων

Κάρτα Προνομίων Ανόρθωσης: Αλλαγές στον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων

By on 16 Ιουνίου, 2017 0 966 Views

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει ότι από τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, 2017-18, αλλάζει ριζικά η φιλοσοφία που αφορά τον τρόπο έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων στους εντός αλλά και εκτός έδρας αγώνες της.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

Κάθε φίλαθλος που επιθυμεί να παρακολουθήσει αγώνα της Ανόρθωσης στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, θα πρέπει να διαθέτει την Κάρτα Προνομίων. Θα δοθεί εύλογο χρονικό διάστημα ώστε όλοι οι φίλαθλοί μας να προμηθευτούν την κάρτα. Η Κάρτα Προνομίων θα είναι είτε εισιτήριο διαρκείας είτε μεμονωμένο εισιτήριο και θα λειτουργεί ως “top-up”. Δηλαδή, οι φίλαθλοι θα μπορούν είτε από τα σημεία προπώλησης είτε από το anotickets.com, να «φορτώσουν» την κάρτα με εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνος και να την χρησιμοποιούν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παράλληλα με τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, η Ανόρθωσις θα αρχίσει και την έκδοση καρτών προνομίων , στοχεύοντας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος το μεγαλύτερο ποσοστό των φίλων και οπαδών μας να την έχει προμηθευτεί.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Από φέτος, αντί το εισιτήριο να εκτυπώνεται στο χαρτί θα «πιστώνεται» στην Κάρτα Προνομίων. Η θέση θα αποστέλνεται με ηλεκτρονικό μήνυμα (sms) στον κάτοχό του εισιτηρίου. Επιπλέον, πρόσβαση στο εισιτήριο θα μπορεί να έχει και μέσω της εφαρμογής (application) “Theasis Ticket”.

Η έκδοση του εισιτήριου, μπορεί να γίνει είτε μέσω της ιστοσελίδας anotickets.com είτε στα κατά τόπους σημεία έκδοσης εισιτηρίων όπως γινόταν μέχρι σήμερα η προπώληση, δίχως όμως να δίνεται απόκομμα.

Αυτό, μας βοηθά να γίνουμε περισσότερο φιλικοί προς το περιβάλλον μειώνοντας την κατανάλωση χαρτιού αλλά και να εξασφαλίσουμε την γρηγορότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων κατά την είσοδό τους στις εξέδρες τις ημέρες των αγώνων. Επιπλέον, θα εξασφαλίζουμε ότι κάθε φίλαθλος αγοράζει τον κατάλληλο τύπο εισιτηρίου που αντιστοιχεί στην ηλικία του.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΩΝ

ΔΩΡΑ & ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Ανάλογα με τις αγορές που γίνονται σε εισιτήρια διαρκείας, σε μεμονωμένα εισιτήρια, στο Κατάστημα Αναμνηστικών (Anostore) της ομάδας μας αλλά και με την συνεπή παρουσία σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις, η κάρτα θα πιστώνεται με βαθμούς επιβράβευσης. Στη συνέχεια, οι βαθμοί θα μπορούν να εξαργυρωθούν με εξασφάλιση προτεραιότητας σε εκτός έδρας αγώνες υψηλής ζήτησης όπως και σε αγορές στο Κατάστημα Αναμνηστικών αλλά και άλλους διαγωνισμούς και δώρα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Η εξασφάλιση προτεραιότητας για την αγορά εισιτηρίου στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μας, όπου η ζήτηση ξεπερνά τα διαθέσιμα εισιτήρια, θα γίνεται μέσα από την εξαργύρωση βαθμών της Κάρτας Προνομίων. Δικαίωμα συμμετοχής στην λίστα προτεραιότητας θα έχουν όλοι οι φίλοι και οπαδοί μας που έχουν εξασφαλίσει την Κάρτα Προνομίων, ανεξαρτήτως εάν είναι κάτοχοι διαρκείας ή όχι. Νοείται βέβαια, ότι οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν εξασφαλίσει σεβαστό, πριμοδοτημένο αριθμό βαθμών επιβράβευσης με την αγορά του εισιτηρίου τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.