28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Φιλικά προετοιμασίας για την Εθνική Νέων -19

By on 13 Ιουνίου, 2017 0 1013 Views

Η Ομοσπονδία μέσα στον προγραμματισμό της περιλαμβάνει και αυτή τη φορά αρκετούς φιλικούς αγώνες για τις Εθνικές μας ομάδες με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Για την Εθνική Νέων U-19 ο νέος κύκλος των φιλικών αγώνων άνοιξε τον περασμένο μήνα με αντίπαλο την Αρμενία και μέχρι τις επίσημες εξετάσεις θα δώσει άλλους έξι φιλικούς αγώνες.

Στην προκριματική φάση όπως είναι γνωστό η Κύπρος κληρώθηκε στον έβδομο όμιλο μαζί με τη Σερβία, το ΕΪΡΕ και το Αζερμπαϊτζάν και σύμφωνα με τον σχεδιασμό της UEFA όλοι οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ 4-10 Οκτωβρίου 2017 στο ΕΪΡΕ.

Πριν από τις υποχρεώσεις Οκτωβρίου ο κύκλος της προετοιμασίας θα περιλαμβάνει έξι συνολικά διεθνή φιλικά για την Εθνική Νέων και αν προσθέσουμε και τα δύο που έγιναν με την Αρμενία ο αριθμός φτάνει οκτώ.

Η επιλογή των αντιπάλων έγινε με κριτήριο για το τι θα αντιμετωπίσουμε στην προκριματική φάση και το όφελος από κάθε διεθνή φιλικό παιχνίδι είναι σίγουρα πολύπλευρο για καλύτερη συγκρότηση της νέας Εθνικής.

Μέσα στον Αύγουστο η Εθνική μας θα ταξιδέψει στη Ρουμανία για να αντιμετωπίσει δύο φορές την αντίστοιχη ομάδα της χώρας. Το πρώτο φιλικό θα γίνει στις 8 Αυγούστου και το δεύτερο φιλικό στις 10 Αυγούστου.

Αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει αποστολή στη Βόρειο Ιρλανδία για νέο διπλό φιλικό στις 3 και 5 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Το τελικό τεστ θα γίνει στην Κύπρο με φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Σλοβακία στις 19 και 21 Σεπτεμβρίου.