16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

Έφθασε η ώρα για νίκη της Εθνικής

By on 9 Ιουνίου, 2017 0 898 Views

Το Στάδιο στο οποίο θα αγωνιστεί απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.
—————-

Προπονήσεις και προετοιμασία τέλος, έφτασε η ώρα για επίσημο αγώνα για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Απόψε στις 21:45 αγωνίζεται στο Στάδιο Algarve στην Πορτογαλία με το Γιβραλτάρ και μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα μας στους 7 βαθμούς στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή, είναι στη διάθεση του προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου.

Τον αποψινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βούλγαρος Νικόλα Ποπόφ (34 ετων, είναι διεθνής από το 2012). Βοηθοί του θα είναι οι Ίβο Κόλεφ και Μάρτιν Βένεφ και τέταρτος διαιτητής ο επίσης Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ.

Το Στάδιο Algarve στην ομώνυμη Πορτογαλική πόλη αποτελεί έδρα του Γιβραλτάρ στους επίσημους αγώνες του. Απέχει 4 ώρες οδικώς από το Γιβραλτάρ και σήμερα γύρω στα 500 άτομα αναμένεται να κάνουν το ταξίδι για να παρακολουθήσουν την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Η αποστολή της Εθνικής μας για τον αποψινό αγώνα:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Κυριάκου, Ηλίας Χαραλάμπους, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Ρενάτο Μαρκάσα, Χάμπος Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νικόλας Εγγλέζου, Ανδρέας Αβραάμ, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης και Δημήτρης Χριστοφή.