29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Τελευταία προπόνηση απόψε για την Εθνική

By on 8 Ιουνίου, 2017 0 1098 Views

Με προπόνηση στο Στάδιο Algarve στην ομώνυμη πόλη της Πορτογαλίας στην περιοχή Φάρο, ολοκληρώνεται απόψε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ενόψει του αγώνα αυριανού αγώνα με το Γιβραλτάρ για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018.

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 21:45 (19:45 τοπική ώρα), ώρα έναρξης του αγώνα. Μια ώρα νωρίτερα θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου του προπονητή της Εθνικής μας Χριστάκη Χριστοφόρου στην παρουσία ενός ποδοσφαιριστή.

Μετά από οκτώ μέρες προπονήσεων και ενός φιλικού αγώνα με την Πορτογαλία, πλησιάζει η ώρα για τον επίσημο αγώνα με το Γιβραλτάρ στον οποίο μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία τις τελευταίες ημέρες, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, κάτι που αυξάνει την αισιοδοξία για επίτευξη του στόχου στην αυριανή αναμέτρηση.

Ο αγώνας με το Γιβραλτάρ είναι για την 6η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο στο ΓΣΠ η Κύπρος πήρε τη νίκη με 3-1 με τέρματα των Πιέρου Σωτηρίου, Κωνσταντίνου Λαϊφη και Βαλεντίνου Σιέλη.