29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΕΡΚΗΣ: Σαν Εθνική Κύπρου δεν μπορούμε να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο

ΜΕΡΚΗΣ: Σαν Εθνική Κύπρου δεν μπορούμε να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο

By on 8 Ιουνίου, 2017 0 1100 Views

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνέντευξη τύπου.
————
Σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ μίλησαν σήμερα ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μερκής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χριστάκης Χριστοφόρου: “Λόγω της περιόδου που γίνεται ο αγώνα με το Γιβραλτάρ, προετοιμαστήκαμε διαφορετικά από ότι συνήθως. Κάναμε μια καλή προετοιμασία σε καλές συνθήκες και δουλέψαμε σε κάποια πράγματα που θέλουμε να εφαρμόσουμε στους αγώνα με το Γιβραλτάρ. Έχουμε αυτοπεποίθηση ότι θα έχουμε καλή απόδοση και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Χριστοφόρου είπε:

“Από τον αγώνα με την Πορτογαλία είδα κάποια θετικά αλλά και κάποια αρνητικά πράγματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στον αυριανό αγώνα. Ήταν ένα φιλικό για εμπειρίες και προετοιμασία για τον επίσημο αγώνα. Το Γιβραλτάρ έχει μια συμπαγή αμυντική γραμμή και με όσες ομάδες αγωνίζεται, δεν είναι εύκολο να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Ως Εθνική δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε να υποτιμούμε αντιπάλους, ούτε να επιλέγουμε αγώνες και αύριο θα αγωνιστούμε με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για να πάρουμε τη νίκη.

Γιώργος Μερκής: “Είναι ένας αγώνας στον οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Σαν Εθνική Κύπρου δεν μπορούμε να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο. Το Γιβραλτάρ είναι μια δυνατή ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες της και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη”.