26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Έτοιμη για το δυνατό τεστ η Εθνική μας

By on 2 Ιουνίου, 2017 0 935 Views

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση.
————-

Έτοιμη για το αυριανό φιλικό με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο Στάδιο “Antonio Coimbra da Mota”, στην πόλη Εστορίλ, Στάδιο το οποίο θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση.

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Κύπρου. Στην Πορτογαλία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι RTP.

Το Στάδιο είναι χωρητικότητας 8000 θεατών και αύριο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Στην αποστολή της Εθνικής μας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου,
Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Κυριάκου, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Φάνος Κατελάρης, Γιώργος Οικονομίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Νίκος Εγγλέζου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

Ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ την ερχόμενη Παρασκευή θα υπολογίζεται και ο Γιώργος Μερκής που θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής μας.

Ο αγώνας με την Πορτογαλία θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή της ομάδας μας Χριστάκη Χριστοφόρου να προετοιμάσει την Εθνική για τον επίσημο αγώνα με το Γιβραλτάρ στις 9 Ιουνίου στο Φάρο. Ο αγώνας αυτός είναι για την 6η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.